Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag har jag...
God kväll kära ni. Idag har jag...
... börjat dagen med ett extrainkallat möte med de här två godingarna. Jag kom på efter min långa dag borta från kontoret att jag hade en del som jag ville att vi skulle prata om, som gäller framtiden. Så vi sågs vid 8,30 och körde ett kort möte.
... varit på ett möte med en potentiell ny kund tillsammans med Anni. Det är en kund som eventuellt kommer att köpa in ett strategiarbete (sociala medier och PR) av oss, samt löpande coachingtimmar varje månad. Vi tycker att det vore himla kul att jobba med dem och håller tummarna. De ska träffa tre olika byråer så vi får se.
... varit på ett annat möte med en potentiell ny kund. Här var det dock lite kris just nu och ägaren, som var den som jag träffade, sitter just nu och jobbar halvt ihjäl sig med annat, så om det blir aktuellt så blir det lite senare. 
... varit på Ica och handlat i den så kallade rusningstiden. Ja men jag är typen som alltid lyckas göra det och som är dålig på att planera. Jag ska faktiskt ta mig i kragen och bli bättre på att planera, så att jag på så vis kan få en mer lugn och skön vardag.
... hittat en ny sallad på Holy Greens som jag gillar. Jag tror att den hette Falafelfröjd. Och på tal om det... jag skulle nästan kunna kalla mig vegetarian. Jag äter mindre och mindre kött och blir mer och mer äcklad av det om det inte är i perfekt form. Men jag kallar mig inte vegetarian, utan äter bara extremt mycket vegetariskt. Och jag kom på, när jag var på kursen i helgen, att jag inte alls är kräsen så som jag (och alla andra) alltid har tyckt. Inte så länge det är vegetarisk mat i alla fall. Men som sagt... jag är inte vegetarian, utan äter kött, men när jag tittar tillbaka på vad jag har ätit de senaste månaderna så är det typ bara vegetariskt. Intressant ändå... Det är utan någon direkt anledning så jag kan inte ta åt mig äran av att vara en miljöhjälte tyvärr... även om det ju ÄR bra för miljön.
... ätit middag med mina små älsklingar.
Nu ska vi se ett avsnitt av Riverdale och sen ska jag och Alvin åka på hans gitarrlektion. Hur är det med er? Vad gör ni?
#1 - Hanna Karlsson

Vilken härlig dag du haft! Idag mår jag bra. Särskilt bra eftersom jag höll ett väldigt roligt pilatespass här i stan. Det ger mig energi för flera dagar. :-)

Svar: Åh vad roligt! Hade jag varit närmare hade jag kommit på ett pass. Gillar pilates! (plus att det är så bra för kroppen)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap