Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

I am back!
Heeej hörni! I am back! Vilken helg jag har haft! Jag har träffat så många härliga människor, och kommit till så många insikter att jag var tvungen att smälta dem i ett helt dygn innan jag kunde sätta mig och blogga! Wow! Jag rekommenderar verkligen er ALLA att åka iväg på nåt slags yoga- eller mediationsretreat, eller nån slags kurs där ni får stanna upp och reflektera. Det är tamejtusan life changing. Och så mycket kärlek mellan alla som deltar. Ja det var helt enkelt en helt fantastisk helg och jag är så glad att jag åkte iväg trots att jag hade så mycket att göra. 
Men nu är det back to business igen. Jag tänkte skriva "Veckans planer" men känner att jag först vill checka in och säga Hej, så det kommer i eftermiddag istället. Just nu vill jag bara säga att jag är tillbaka och samtidigt ge er ett tips som jag vet är uttjatat från alla håll och kanter, men jag menar verkligen det när jag säger det: Börja meditera! Ladda ner nån slags meditationsapp och kör minst 15 minuter om dagen. Det kommer göra sån stor skillnad på så många plan. Ni kommer börja reflektera på ett nytt sätt, och det kan vara insikter om hur ni ska kommunicera i era sociala kanaler, om vänner, om företagande, vad ni ska ha för klädstil... ja men högt och lågt alltså. Bara gör det! Jag lovar att det kommer ge er så mycket! Och en kvart om dagen kan alla greja. Puss! ♡
 
#1 - Helen

Hej!
Nåt tips på meditationsapp? Vilken använder du?

Svar: Jag använder den som heter Mindfulness och tycker att den är superbra! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - RW

Låter fantastiskt. Jag har varit inne på BaraVaras hemsida men tyckte att det lät väl flummigt. Du har upplevt något annat, förstår jag. Spännande.

Svar: Ja jag tycket att det var fantastiskt! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Anna-P

Åh, va kul att du hade en bra vistelse på Bara Vara! Jag blir så inspirerad och nyfiken. Tycker att du redan innan var klok och reflekterande. Jag får ta fasta på meditationsrådet. Tänker att bussen påväg till jobbet kan få bli min tid.

Svar: Jaaa, bra att sitta på bussen och meditera. Smart ❤️
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap