Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hemma!
Vilken intensiv dag det har varit. Men en bra sådan. Men jag bloggar ju typ ALLTID på morgnarna, men hann alltså inte det idag. Jag började nämligen dagen med ett lugnt yogapass på Urban OM (Ja, samma ställe som igår kväll) och sen när det var klart - strax efter åtta - så gick jag till hotellet och åt frukost och gick sen upp och duschade. Klockan tio skulle jag ha möte med min retorikkonsult och eftersom jag skulle promenera dit så behövde jag ha en halvtimme på mig. Och nu sitter hela inledningen på min föreläsning helt perfekt! Det blir så bra! Och det ska bli så himla kul när det äntligen är den 31 januari och jag ska få köra den en första gång för er som kan komma. Fast egentligen så tänker jag att jag ska köra ett genrep innan. Förmodligen blir det i Göteborg.
Hur som helst, när jag var klar med retoriken så träffade jag äntligen min underbara vän Kajsa, som bor i Norge och som jag poddade med för en massa år sen. Minns ni? Barnpodden... Vi hade jättemånga lyssnare och både hon och jag ångrar att vi la ner den. Vi skulle ha fortsatt som "Kajsa & Alexandra" som vi var inne på där ett tag, men som det inte blev nåt av. Ja ja, det är inget att ångra. Det finns nån mening med allt, och vem vet... vi kanske kör igång igen... 😉
Att jag träffade Kajsa var inte alls planerat. Vi råkade bara vara i Stockholm samtidigt, så vi bestämde typ att vi skulle ses om fem minuter, och så hade vi typ 45 minuter på oss att ta en fika. Veckans bästa! 😍Jag saknar henne så mycket och vill ha mer av henne i mitt liv.
Efter Kajsa-dejten gick jag iväg på ett möte, men det visade sig att de (det här företaget) hade bestämt sig för att satsa mindre på sociala medier, så jag vet inte riktigt vad jag gjorde där. 🤔
Och sen, eftersom det bara var några kvar tills mitt flyg skulle gå, så åkte jag ut till Arlanda och satte mig där och jobbade. 
Och NU hörni, så kom jag alldeles nyss hem. Jag satte mig i fåtöljen och bara pustade ut en stund innan jag slängde av mig jeansen (ALDRIG jeans hemma), satte på mig pyjamasbyxorna och fixade mat. 
Det är så himla skönt att komma hem när man har varit iväg, och jag var vaken jättemycket inatt och låg och oroade mig för en massa saker och tänkte på strategier och hade mig (Jag är ALDRIG vaken på nätterna om det inte är för att jag håller på med Mios blodsocker) så jag är extra trött nu.😴
Jag satte mig vid köksbordet en stund och kollade YouTube - bland annat Lindas senaste vlogg - men nu ska jag landa i soffan istället. 
Oj det här blev lite rörigt kanske... men strunt i det. God kväll kompisar! Vad gör ni? Kommer ni på min föreläsning ni som är skåningar? ♡
#1 - RW

Inte skåning men genrep i Göteborg låter mycket intressant om det är för allmänheten. Fin kväll!

Svar: jag ska kolla om jag kan bjuda in folk "utifrån". Det är ett kontorshotell :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Malin

Genrep i Göteborg låter väldigt intressant! Är det för ett slutet sällskap eller går det köpa biljett?

Barnpodden med dig och Kajsa var jättebra. Jag hade små barn då och sög åt mig allt ni pratade om.

Svar: Jag vet inte om det går att komma "utifrån". Ska kolla det. Det är delvis slutet kan man säga. Det är ett kontorshotell där de ska bjuda in de som sitter där, men jag ska kolla!Vad kul att du lyssnade på Barnpodden! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Moa

Jag minns er pod! :) Det var liksom ni och jag och Matilda som fladdrade runt på mest lyssnade listorna. Häftigt att ha varit en av de första, tänker jag! Vi slutade ju också med vår pod, trots att den var extremt vällyssnad. Men som du säger finns det en mening med allt. Personligen drivs jag av lust, finns inte lusten och passionen där spelar det egentligen ingen roll hur framgångsrik man är. Då är det dags att göra något annat :)

Svar: Jaaaa, jag vet! :) Och jag förstod aldrig varför ni slutade! Men ja... ibland blir det ju så som sagt. Det GÅR ju att starta upp igen OM man nu skulle vilja det :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap