Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hej då Stockholm!👋
God morgon från sista dagen i Stockholm! Jag har redan varit uppe och jobbat några timmar och planerar att göra det även på tåget och nu i helgen. Totalt sett, efter den här helgen, kommer jag ha jobbat ikapp det jag har missat (och myyycket mer därtill) pga. resan till Stockholm. Det är, som jag sa, nödvändigt att kavla upp ärmarna och jobba hårt just nu. Vi har en del som måste ros i hamn inom de närmaste veckorna. Man kan säga att det känns lite som att ha kniven mot strupen. Och givetvis kom min huvudvärk (från nacken) som ett brev på posten. Jag har inte haft den här stresskänslan sen innan semestern, och är så ledsen över att jag nu är i det där igen. Men jag har bestämt mig för att jag kör så här hårt i ca 10, max 14 dagar till, funkar det inte sen så ger jag upp. Ja alltså då kommer jag inte vända ut och in på mig mer - jag har insett att måendet är så mycket viktigare än att ro iland ett projekt. Ganska stor insikt faktiskt. 
Meeeen, hur som helst, det där lät ju lite deppigt va? Jag tycker inte att det känns så ändå, jag känner att det är skönt att jag har bestämt mig för att jag ska vara hållbar. Att det är det som räknas mest av allt, efter barnen.
Och på tal om barnen och vad som räknas... vi hade en fantastisk kväll igår (minus lite tjafs) på Golden hits.
Både Mio och Alvin tyckte att det var jättebra, och det var ganska speciellt att vi var ute vi tre tillsammans på ett "vuxenställe". De börjar verkligen bli stora nu... Ha ha... ett tag satt vi vid bordet helt tysta och så sa Mio: Vad ska vi prata om nu? När man hänger 24/7 i ett par dygn så har man till slut inte så mycket att säga. Men vi lekte lekar medan de inte uppträdde och hade riktigt kul. Uppträdet var verkligen på en perfekt nivå för barnen. Lättsamt, svinbra och med humor! Sällskapet bredvid oss blev rätt fulla - men absolut inte på ett otrevligt sätt - och det var kul att sitta nykter med barnen och skratta lite åt det. Inte åt det som på ett elakt sätt... men ni vet hur det ser ut när man ser folk gå från tysta och lugna till... ja men ni fattar. Vi hade en bra kväll helt enkelt men nu är det dags att packa, äta frukost och sen ta oss till tåget. Vi hörs senare! Puss på er!
 
 
#1 - Anna P

Men åh va mysigt! Du är så bra på att hitta på upplevelser som passar för er alla 3! Saknar er<3

Svar: Ja det var faktiskt sååå mysigt! Saknar er med! Ska bli så mysigt i jul😍
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap