Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Föreläsning med Kay Pollak
God morgon! Det var på håret igår. Jag hade faktiskt en riktigt skön dag i bilen (det tog sju timmar fram och tillbaka) där jag både hann med telefonmöte, träna på min föreläsning (så bra att sitta och prata för sig själv i bilen ju), lyssna på vrålhög musik på repeat och sitta tyst och reflektera. Men... det var ändå på håret. Jag kom fram till Göteborg i perfekt tid för att hinna äta en sallad i bilen, och svara på mail innan jag skulle iväg på mitt möte. Det var ett fantastiskt bra möte med en kund som skulle passa oss så himla bra. Det är en typisk Mama Said-kund, så nu håller vi tummarna hårt för att vi får till nåt med dem. Det kommer ta ca en månad innan vi vet. När jag säger en typisk Mama Said-kund så menar jag att det är människor som pratar mer från hjärtat än från plånboken, men som ändå är lönsamma så klart. Det är inte en motsättning utan ofta tvärtom upplever jag. 
Jag älskar människor som ger värme och en god känsla. Såna som man liksom kan se fram emot att träffa. Mer sånt i livet!
Hur som helst, det var sen när jag skulle hem som det blev lite bråttom. Jag och Kristina skulle ju gå och se Kay Pollak i Malmö klockan sex, och helst hinna äta nåt snabbt innan det. Jag landade på Espresso House strax innan halv och hann få i mig en bagel innan det var dags.
Och Kay Pollak då... han var helt magisk på scenen.
Jag blev inspirerad av hans sätt att vara på scenen men samtidigt så medveten om att jag har många timmar att öva om jag ska själv ska lyckas vara så avslappnad och naturlig. Eller det han lyckades med var att han liksom var ett med publiken, han stod liksom inte bara där uppe på scenen och mässade. Det gillade jag. Han kändes 100% naturlig. Och jag har fått nåt att öva på.💁🏽‍♀️
 
#1 - Anonym

Hoppades att du skulle uppmärksammat diabetesdagen igår 😉

Svar: Hej, ja det hade jag ju i och för sig kunnat göra. Har haft lite dålig planering på bloggen sen jag kom hem efter kursen, så jag har mest skrivit av mig in the moment :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Introvertinnan - En högkänslig introverts bekännelser

Men vad kul! Vad handlade föreläsningen om? :)

Svar: Han har skrivit två böcker om hur tankar kan förändra känslor typ... Det vill säga att om man tänker mer positivt så blir känslan bättre ÄVEN om man står mitt i nåt jobbigt. Så det är typ det han föreläser om:)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Monica

Hej Anonym!
Alexandra uppmärksammar diabetes dygnet runt.