Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En eftermiddag på stan med Mio
God morgon! Igår hade vi en spelfri dag (dagtid) här hemma och det var så himla skönt! Jag är definitivt inte emot att barnen spelar och sitter vid sina datorer och telefoner men när det är heeela tiden och det liksom blir en kamp att få dem därifrån, ja men då måste vi sätta gränser. Jag och pappa Jonas pratade om det häromdagen, och bestämde oss för att de behöver "skära ner" lite på sin speltid. Jag la fram ett förslag till barnen då, som de inte alls gillade, så jag har sagt att vi får sitta ner idag och tillsammans komma fram till någonting. Förhoppningsvis har de själva nån bra idé. När Mio är dålig så spelar han aldrig, så då har vi inte det problemet, men de andra dagarna...
Ja ja, vi hade i alla fall en spelfri dag igår och det resulterade i att Alvin gick bort och spelade fotboll med sin kompis medan jag och Mio åkte in till stan och köpte två adventsljusstakar (som jag har tänkt göra i fem år men alltid, i sista sekund, varit för snål för att göra), en svinsnygg nyårsklänning till mig, som dessutom har en massa bra kriterier som passar mig (långa ärmar eftersom jag är frusen, skön, inte tajt i halsen så att jag får huvudvärk - ja men jag får det om det sitter åt i halsen. Kommer väl från nacken gissar jag, och festlig), och så skor till Mio.
 Tanken var egentligen att jag skulle köpa en stickad tröja till mig själv eftersom jag, efter att ha rensat för ett tag sen, insåg att jag har ont om just det. Och den som jag hade på mig igår till exempel, har ett hål framme på bröstet, och jag såg att den jag åkte till Stockholm i förra veckan hade ett hål på ärmen.
När det gäller stickade tröjor så brukar jag köpa i bra kvalitet, och det har visat sig att det har lönat sig. För nu när jag rensade så inser jag att många av de har jag haft i kanske 5-8 år. Och jag har liksom gillat dem hela tiden. Kanske haft perioder när jag inte har använt dem, men jag har ändå gillat dem.
Hur som helst, det blev ingen stickad tröja eftersom det redan kändes så maxat med skor, adventsstakar etc. Men jag hittade en favorit - den här rosa. Jag ska nog köpa den så småningom.
Men nog om det nu... Nu ska jag duscha och fixa frukost till mig och Alvin. Vi ska iväg på fotbollsmatch. Ha en härlig söndag hörni.♡