Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Bohemian Rhapsody och dinner out
God morgon! Ja men vi var ju som sagt ute och firade Mio igår och det var jättemysigt! Alvin hade ont i huvudet när vi skulle iväg så vi gick bara och åt pizza innan på en liten pizzeria vid Gustav adolfs torg här i Malmö. Det var ju en väldigt tidig middag eftersom bion började 18,15 och vi skulle hinna köpa popcorn och sånt innan.
Och filmen då... den var bra! Jag hade önskat att de inte gick så snabb framåt från nykläckt band till världsartister. Men i övrigt så var det många rysningar - tack vare musiken. Man ska gilla musiken om man ska se filmen. Både Mio och Alvin gillade den jättemycket! 
På dagen tränade jag på min föreläsning, och så städade jag. Jag städade och röjde så där från grunden ni vet, det är så himla härligt, men jag är långt ifrån klar så jag fortsätter idag. Och tränar på min föreläsning samtidigt. Nu har jag skrivit ner stolpar och går och pratar för mig själv medan jag städar, och har papper med mig som jag kan snegla på om jag glömmer bort mig. Jag tror att de första tio minuterna (som är målet) snart sitter riktigt bra! Ni vet så där bra så att jag kan frångå det och komma av mig utan att tappa bort mig. Ja men jag vill att hela föreläsningen ska sitta så starkt att det inte finns en chans att jag glömmer nåt. Annars blir det så nervöst. Idag ska jag belöna mig lite med att börja göra en KeyNote med bilder till den första delen. Det blir kul. Jag tänker att bilderna ska höja storyn ytterligare.
Och så ska jag gå iväg och träna. Och förhöra Mio inför hans fysikprov. Japp, söndagen är kirrad. Vad ska ni göra?💁🏽‍♀️