Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vilken helg! Och idag får vi svar på Mios prover...
Wow, vilken helg vi har haft! Det känns som att vi har varit utomlands eller nåt. Den här solen och värmen alltså! TÄNK om vi kan få ha den typ hela sommaren, vore inte det härligt?
Och Mio har dessutom mått bra hela helgen och är fortfarande bra, vad jag vet. Jag lämnade honom hemma för en timme sen och pratade precis med honom nu när han var på väg till skolan i sin taxi. Tänk om vi verkligen får ett break i hans onda.
Eller ja det har vi ju redan fått, men jag menar ett LÅNGT break... Jag sitter på kontoret nu och vi ska snart ha vårt veckomöte, och jag är bara med en liten stund eftersom jag sen ska till läkaren med Mio. Vi ska få svar på den senaste magnetröntgen som gjordes på hans binjurar, och på det där blodprovet som förhoppningsvis ska bekräfta att han inte har en allvarlig sjukdom. Jag är lite nervös för de svar vi ska få idag... Det vi ska få svar på är alltså om det finns någon bakomliggande sjukdom till hans kortisolsvikt. Och jag håller tummarna för att vi får svaret "Vi vet inte vad det beror på" Lever hellre med det än med att det finns en bakomliggande, allvarlig sjukdom (till). Så håll tummarna!!
 
 
 
#1 - Helen

Fick ni några svar på Mios prover?

Svar: Tack för att du frågar! Vi fick svar och det såg bra ut!!! :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap