Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Toughest
God morgon! Vilken härlig dag det blev igår. Sol, cykel, glass i solen och så Toughest. Jag och Alvin cyklade iväg till Ribban för att kolla på alla som sprang Toughest. Det är så otroligt mysigt att cykla på sommaren. 
Och det är helt fantastiskt att ha så nära till havet. Lika mycket som jag gnäller över blåsten på vintern, lika mycket njuter jag av det på sommaren. Ja inte av blåsten alltså, utan av havet och stranden. Älskar, älskar, älskar det.
Vi gjorde så klart glasstop på vägen. 
Sen träffade vi mina kollegor och satt på gräsmattan och åt jordgubbar, och Alvin åt wienerbröd för första gången i sitt liv. Hade ingen aning om att han inte hade smakat det tidigare. Hur är det möjligt? Han var hur som helst helt lyrisk. Hur kan det smaka så gott liksom? 
Och så kollade vi så klart på alla som sprang Toughest, det var ju därför vi var där egentligen. Så kul! Alltså jag kan verkligen känna peppen när de står där i starten och blir igångsatta av killen som står där och "skriker" i mikrofonen. 
Men nä, jag skulle inte själv vilja springa. Jag är alldeles för rädd för att skada mig. Inte rädd för att det ska göra ont, utan mer för att jag inte ska kunna träna på länge. Från början var Alvin sur på mig (Han trodde att vi skulle ha en tråkig dag. Bra inställning 😎) men sen, när vi cyklade hem, sa han "Vilken rolig dag vi har haft mamma". Ååååh! Vilket betyg. Min lilla gullis ❤️
 
#1 - Hanna Karlsson

Vilken härlig dag ni haft tillsammans!

Svar: Ja det var så himla härligt!! .:)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap