Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Sjukhusbesök, skadat knä och soffpotatisar
Heej hörni ♡ Ja men oj vad den här dagen svischade förbi i en himla fart. Jag som trodde att jag skulle hinna blogga redan i morse, men ack så fel jag hade. Alvin var nämligen dålig, han kunde knappt gå på sitt ben (Han har fått ont i knäet efter fotbollen igår) och jag skulle dessutom iväg tidigt för att gå till min PT innan jobbet. Jag var på väg att lämna Alvin på skolan, men när han grät vid varje steg så klarade jag det inte. Han fick hänga med mig. Det har blivit lite bättre under dagen men jag vet inte... Suck, suck, suck, ska de där skadorna aldrig ta slut?
Min lilla godbit❤️
Ja ja, sen var jag i alla fall en sväng på kontoret. Jag och Fanny satt och skapade specifika, och väldigt nischade, målgrupper till en stor Facebookkampanj som vi håller på att göra för en kund. Nu när vi har börjat få ordning på i alla fall några av målgrupperna så ska vi sätta oss och göra själva annonsmaterialet också. Det tar verkligen mycket tid, men är värt det. Speciellt när man gör nischade målgrupper och specifika budskap till dem. Det är det bästa med Facebook - att man kan rikta annonser på ett sånt bra sätt.
Just det, häromdagen hade vi en farvälfika med Julia, vår videotjej. Hon har jobbat med oss några timmar i veckan men ska tyvärr sluta nu. Så synd :( Och detsamma gäller Josefin, som har praktiserat hos oss i några månader. Så nu är det "bara" jag, Anni, Amanda och Fanny kvar. Men vi har två personer på väg in. Yay! Mer om det i ett annat inlägg. 
Jag har många förslag och offerter ute och hoppas verkligen att några av dem går i lås. Håll tummarna för det, snälla?! Just nu är vi i en sån där mellanfas då vi inte vet om vi ska anställa en till eller inte. Så det vore toppen att få in ett par kunder till så att vi kan heltidsanställa någon. 
Nu ska jag sätta mig och jobba i några timmar. Hela dagen har nämligen gått åt till sjukhusbesök, och resa fram och tillbaka. Jag, Jonas och Mio har varit i Lund för att träffa en av Mios läkare plus ett team på fyra personer från skolan. Givetvis är det Mios skolgång vi pratar om. Och det är så himla jobbigt, för han har ju ont varje dag och ingen vet om den huvudvärken beror på shunten eller vad det är. Och så vill vi ju alla så klart att han ska gå i skolan. Jag och Jonas med och även Mio vill ju så klart. Han HATAR att ligga hemma. Och det är så lätt att planera, i teorin, hur vi ska få honom att kämpa sig dit trots att han har ont, men jag vet hur det är sen, när det är verklighet. Han är som sämst på morgnarna men nu har vi ändå bestämt att han ska gå två timmar varje måndag och tisdag morgon, och det känns superbra.
Det kommer en taxi och hämtar honom och som sen kör hem honom efter två timmar. Sen har han, som tidigare, hemundervisning onsdag, torsdag och fredag. Det här kommer göra att han får fyra timmar mer undervisning i veckan, och det blir nog också kul för honom att komma iväg. Han ÄR jättepigg på att gå iväg så fort han mår bra, men vi måste tyvärr få honom att kämpa även vissa av de dåliga dagarna eftersom han konstant är så dålig. Tufft som tusan när man är dålig jämt. Jag har inga problem att stoppa i mig en Alvedon och köra en föreläsning en dag om jag har feber (Det ska mycket till innan jag avbokar en föreläsning) men om jag hade haft feber varje dag hade jag aldrig orkat. Ja men ni fattar. Fan alltså, min lilla kille ❤️ Det är verkligen inte lätt för honom.
Just det, jag fick hem den här boken idag ju! Från Malin Lundskog som driver Hälsa mera. Det är så kul när bloggkollegor skriver böcker och har sig. Jag ska slänga mig i soffan ikväll och bläddra lite i den här. Det är "en bok om hälsa för både soffpotatisar och prestationsprinsessor" Hmm, vilken kategori faller jag in i tror ni? 🤔
Men nä hörni, nu ska jag jobba på här i några timmar och vara supereffektiv! ⚡️