Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Och säljet går bra tack!
God morgon! Jag har ju pratat om hur jag har börjat fokusera på sälj på sistone. Mest för att själv "välja" vilka vi vill jobba med, men också för att jag vill ha makten över företaget och hur stora vi blir, inte sitta och vänta på att kunder ska trilla ner i famnen på oss. För så har det varit tidigare - att vi har tagit oss an de kunder som har kommit till oss. Det är inte det att det inte har varit "bra" eller "roliga" kunder (Vi älskar våra kunder), men vi vill som sagt ändå ta makten över själva inflödet.
Hur det går? Jo men det går alldeles strålande! Jag bokar in möte efter möte och kommer göra en hel del resor både till Stockholm och Göteborg närmsta tiden. Jag märker tydligt att vi har kommit över den där gränsen av att vara en liten okänd byrå och är helt säker på att det är allt jobb som vi gör i sociala medier som gör att även de allra största företagen säger ja till ett möte och potentiellt samarbete utan att blinka. Så kul! Ibland glömmer jag vilka framsteg vi har gjort, men när jag tittar tillbaka på hur det såg ut för bara två år sen så var vi ett heeelt annat bolag. Eller när jag och Anni startade... Haha.... det var ett helt annat bolag då, och eftersom jag aldrig har varit i byråvärlden så var det liksom inte det som drev mig, utan det var det här med PR och Sociala medier. Eftersom jag är duktig på det så föddes det här företaget, och det har tagit ett tag att lära sig att "driva en byrå" med allt vad det innebär. En del misstag har jag definitivt gjort på vägen, men vi utvecklas hela tiden i en rasande fart - och det viktigaste av allt: Vi blir bättre och bättre på vår produkt, och det är ju det viktigaste, eller hur?
Btw... nu klockan 08,30 ska jag och Anni sända live på Mama Saids Facebook. Vi ska prata om hur man skapar engagemang på Facebook, och då bjussa på vår egen statistik på så sätt att vi drar slutsatser utifrån de inlägg som har gått bäst... Äsch, ni måste titta om ni är intresserade av att lyckas på Facebook. 08,30. Här.
 
#1 - Monica

👏👏👍