Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mios provsvar
Vad fint att ni frågar ♡ Jag har ju helt glömt att tala om hur provsvaren såg ut i måndags. Så här:
Jag har blivit något av en specialist på att tyda stämningen hos läkare... jag tycker att jag direkt kan märka, på deras mode, hur läget är. Så när jag såg läkaren så visste jag direkt: Allt måste vara bra! Det kändes i hela rummet, och när hon började småprata om att hon tyckte att Mio såg pigg och frisk ut så visste jag nästan... Sen när hon sa "Vill ni prata om diabetesen eller kortisolet först?" så visste jag till hundra procent att här fanns det inga deppiga besked att ge. Sen sa hon: "Jag har ju fått provsvaren... och allt ser bra ut!" De magiska orden.
Magnetröntgen av binjurarna såg finfin ut, men framförallt... det där blodprovet. Att det såg bra ut gjorde att hela världen kändes lättare Tänk om... nä usch jag vill inte ens tänka tanken. När jag började läsa om den där sjukdomen (Adrenoleukodystrofi) så tog det inte särskilt lång tid innan jag slutade. Det var alldeles för dyster utgång för att jag skulle orka läsa allt, och eftersom det "bara" var en provtagning för det och inte det att han hade fått diagnosen så valde jag att avstå från det där om'et. Och det var ju tur, för han har inte det!
När jag gick från sjukhuset så var jag så lycklig att jag kände att jag helt plötsligt levde ett helt annat liv. Den dagen mådde Mio dessutom bra (det har han inte gjort idag och igår) och så kom ju Jessica och Angelica och vi skulle ut och äta och dricka bubbel på kvällen. Allt kändes så himla normalt, lättsamt, friskt och roligt. Så underbart skönt! Ingenting annat spelar egentligen någon roll faktiskt. Mina små killar är det bästa och det viktigaste som finns!
 
 
#1 - RW

Så skönt! Hoppas att de kan komma på något så att han slipper huvudvärken. Har de några idéer att pröva? Kram.

Svar: Tror att det enda vi kan göra är att testa att byta shunt... och det innebär i såna fall operation. Kram
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#2 - Hanna

Så skönt att läsa att proverna var bra!

Svar: Ja det är sån himla lättnad!!! :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#3 - carina

Så otroligt skönt att höra! Har bävat lite för att gå in och läsa och samtidig så anade man förstås precis det här! Det kändes inte sannolikt att du postade ett glatt aw-inlägg efter ett så fruktansvärt besked! Så glad för er skull! Hoppas förstås att läkarna ska få bukt med huvudvärken!

Svar: Tack snälla! :) Ja det hoppas jag med verkligen!!!
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#4 - Anonym

Åh så skönt med glada besked. Jag har varit så orolig. Speciellt när du inte skrev något. Jag vet att det är lite löjligt men det kan inte hjälpas.
Önskar er en riktigt fin sommar utan huvudvärk och med bra sockervärden.

Svar: Tack snälla snälla för omtanken!!! <3
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#5 - Lena

Underbart, önskar er en härlig och frisk sommar och allt det vackra i livet som ni med råge förtjänar. Kram kram och hälsa killarna❤️❤️❤️

Svar: Tack <3
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#6 - Lillian

Men vad härligt att läsa!! Som att vinna högsta vinsten! Gick och undrade men ville inte fråga om det var ett tråkigt besked och du inte ville skriva om det. Underbart!!

Svar: Ja det är verkligen helt underbart! Och det är alltid ok att fråga mig. Tack för omtanken <3
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap