Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Klickdag, upphandling och minivacay
Ja men nu är det ju helg igen. Hur skönt? Fast egentligen tycker jag att det är lite stressande. Vi har rätt mycket att göra på Mama Said och när varje vecka bli sönderhackad pga. helgdagar och klickdagar (Älskar när barnen säger fel. Alvin sa klickdag istället för klämdag när han skulle berätta för Mio och Jonas att han var ledig. Haha... ) Vi jobbar X antal timmar med varje kund per vecka, och det gäller även när det är semestertider, jul och klickdagar. Så inför julveckor och semestertider brukar vi förbereda så mycket vi kan.
Igår gich nästan hela min dag åt till oväntande, och så klart brådskande, admingöra... eller rättare sagt ekonomigöra. Och jag hann inte ens klart men tänker att jag får sitta med det under helgen. Det MÅSTE bli klart, så är det bara. 
Sen var jag och Anni iväg och pitchade på ett ställe som vi känner väl till. Vi har blivit inbjudna till en upphandling som vi tycker passar oss alldeles utmärkt - vi hoppas verkligen på att vinna den - och igår skulle vi intervjuas och få presentera ett case. 
Och allt detta i t-shirt och bara fötter hela dagen. Alltså HUR HÄRLIGT ÄR DET HÄR VÄDRET? ☀️
Snart ska jag väcka mina små älsklingar, vi ska nämligen åka och hälsa på pappa och Carina. De är i Smygehuk den här veckan och vi ska dit och sova över en natt och bada i poolen och ha oss. Det finns både inomhuspool och utomhuspool och jag röstar så klart på utomhuspoolen... får se vad barnen tycker om det. Inte det att jag tror att jag kommer ligga i och simma (om den inte är uppvärmd) men jag tänker att det vore grymt att sitta där i solen och titta på när barnen badar. Hoppas, hoppas, hoppas att Mio har bra stunder idag, annars är just bada något av det värsta han kan göra säger han. Håll tummarna!!
Vad hittar ni på så här under ledigheten?
 
 
 
#1 - Linda

Fixar i trädgården. Satt ner potatis, sått en massa olika grönsaker och även lite blommor. Vädret är ju superhärligt så det gäller att passa på. Imorgon blir det utflykt till en handelsträdgård, ja, ”behöver” absolut mer till trädgården ;)

Svar: Haha underbart att ”behöva” mer :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap