Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon måndag ☀️
Vilken helg! ☀️Jag skyller den dåliga bloggfrekvensen på det fantastiska vädret och på väldigt kvalitativt häng med barnen. Främst med Alvin. Vi har cyklat iväg till Toughest två dagar - ja vi var där igår också och kollade på barn som sprang med sina föräldrar - och haft det så otroligt mysigt tillsammans. Det är nåt visst att umgås med ett barn i taget. 
Sen när vi kom hem satt vi på terrassen allihop och åt glass. Jag hade planerat att köra ett ganska långt och tungt träningspass igår eftermiddag och kom på alldeles för sent att gymmet stänger redan klockan 18. Jag hann dit och träna, men hade gärna haft en halvtimme till på mig. Just nu kör jag rätt tunga pass, och bara 2-3 gånger i veckan eftersom jag behöver vilan när jag lyfter så tungt, och då är jag gärna på gymmet åtminstone en och en halv timme. Och på tal om att "lyfta tungt" - när jag säger det så menar jag att jag lyfter det tyngsta jag kan, att jag liksom hela tiden är på min maxnivå. Det har ingenting med antal kilon att göra, en annan person skulle kanske tycka att mina vikter är lätta, förstår ni vad jag menar? Om man till exempel tränar BodyPump så lyfter man inte tungt på samma sätt. 
Jag är såå redo för måndag. Jag hann städa undan och tvätta igår kväll och det är extra skönt att starta veckan och inte ligga på minus tycker jag. Och idag börjar vi jobba med en ny kund, och sen i eftermiddag ska jag på AW. What? Hur länge sen som helst ju, men det ska bli så mysigt att träffa min kompis Kristina. Hur mår ni idag? Har ni också så där soligt och härligt väder där ni är? Puss
Tänk att det här, med stickad tröja och tjock jacka, bara var ett par veckor sen... 
 
#1 - Paulina Gunnardo

Asså hjälp så skönt det är att värme och sol kommit och man kan slippa den där tjocka jackan! Soligt och härligt även här :) Föräldraledig med liten skryttunge och varit ute på promenad med vagnen :) Jätteskönt. Nu hemma med en miljarder saker att göra ala hem-och-familj men jag ska ta mig ut en sväng till i solen innan äldsta tjejen kommer hem :)

Svar: Jaaa visst är det! Så skönt med bebis också att slippa alla kläder va? Hoppas du hinner vara ledig i bebismyset :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#2 - Paulina Gunnardo

Arå jag är föräldraledig större delen av tiden :) jobbar 1-2 dagar i veckan.

Svar: Okej, vad skönt 😊
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap