Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Bubbel och Dubbel Dubbel
Goood morgon! Vi hade en heldag plus kväll igår där Jessica och Angelica kom ner för att hänga med oss i ett dygn. De ska nämligen börja jobba med oss på Mama Said. Så himla kul.
Vi började dagen med en mini-utbildning i sociala medier. De här tjejerna är ju själva grymma på sociala medier, men det känns ändå viktigt att beskriva våra tankar och strategier runt det. Så jag körde igenom en miniversion av min utbildning som jag brukar köra för marknadschefer och social media managers.
Lunch intog vi hela gänget på vår brygga. Jag och Jessica insåg att jeans i typ 30 grader var... varmt 😅
Jag är så otroligt glad över alla dessa personer, inklusive Mandy som står bakom kameran, för deras energi och engagemang. ALLA, Jessica, Angelica, Fanny, Mandy och Anni är personer som ger massor av energi och som man blir glad av. 
Jag bestämde mig för några år sen för att bara försöka omge mig med människor som ger energi och som jag faktiskt VILL hänga med, även om det "bara" är jobbkollegor. För mig är det viktigt att jag känner mer än ytliga jobbkollegor-känslor för dem som jag spenderar stor del av min vakna tid med. Och det gör jag alltså inför det här gänget. Varenda en av dem är personer som jag på riktigt gillar och inpsireras av.
På eftermiddagen körde vi fikastund med bubbel, och satt och pratade om en massa saker... allt från skilsmässor, barn och varannanvecka-liv till nya kärlekar, relationer, sjuka händelser och mycket mycket mer. Vi fastnade i de här samtalen så det slutade med att vi inte jobbade vidare som planerat. Ja men teambuilding är fasiken viktigt alltså. Kanske det viktigaste av allt, för konkreta saker går alltid att lära ut via telefon, Skype, text etc... Teambuilding är svårare att ta över telefon och Skype.
Och framförallt så missar man ju bubblet då.
När det blev kväll så åkte vi till Möllan (där jag ALDRIG är, men där Anni känner sig desto mer hemma. Jag har bett henne göra mig mer hemmastadd i de trakterna, jag vill gärna prova restaurangerna och ställena där men vet aldrig vart jag ska gå...) för att äta middag och dricka vin.
Vi tog först ett glas på Restaurang Möllan, i väntan på att vårt bord skulle vara klart där vi skulle äta. 
Jag älskar min frisyr från igår ser jag... Det är en kombination av att jag har plattat håret och att jag har satt upp det i ett sånt där snurrat telefonsladdsgummiband som jag gillar. Jag har så tunt hår så det blir liksom sällan bra, men igår (ser jag idag) var jag väldigt nöjd. Borde vara duktigare på att fixa håret...
Sen gick vi till Dubbel Dubbel och satt med bara ärmar hela kvällen (!) och åt den godaste asiatiska mat ni kan tänka er. Så himlans gott. 
Vi fortsatte vårt prat om allt mellan himmel och jord och hade en riktigt, riktigt trevlig kväll.
En fantastiskt trevlig dag och kväll och som sagt en bekräftelse på hur rätt det är att se till att omge sig med människor som ger energi. Och en annan sak - SNÄLLA SNÄLLA sommaren, låt oss få massa såna här kvällar där vi kan sitta ute med bara ärmar UTAN att frysa ❤️
 
#1 - Lillian

Vilken härlig dag och kväll ni verkar ha haft! Och visst är det viktigt med teambuilding och att ha roligt ihop, det är då man blir effektiva menar jag. Har faktiskt precis fått pris för det också. :-)

Svar: Ja visst är det så!! :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap