Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Bildregn från vår mini-vacay i Smygehamn
God morgon! Vi var ju, tillsammans med min bror + barn (det vill säga kusinerna), och hälsade på pappa och Carina i Smyge nu i helgen. Så himla härligt med en mini-vacay.
Mio har mått bra nästan hela den här veckan. Han var i skolan hela måndagen, två timmar i tisdags och hela onsdagen. Wow! Det är mer än han har varit där senaste året. Och när vi var i Smyge så badade han i poolen i flera timmar. Bada är hans värsta eftersom han nästan alltid får ont av det, men samtidigt hans bästa eftersom han älskar det.
 
Och han fick inte ont, så både han och Alvin hade det toppen. Det var också extra kul för Alvin att äntligen ha en "frisk" storebror som han kunde leka med. 
Vi gick ner till poolen både, en, två och tre gånger. Kanske fyra, jag tappade räkningen...
Vi kom i torsdags, och hela den dagen var kusinerna också med vilket var extra roligt förstås.
När vi (barnen) hade badat klart gick vi och åt lunch nere i hamnen. Och så passade vi på att sätta fötterna allra längst ut på udden - Sveriges sydligaste udde.
Alvin funderade på vad som skulle hända om man badade i havet där. Om det fanns en risk att man liksom "trillade ner från Sverige". 
Sen gick vi hem och åt glass... och badade igen. Tur att det var nära till poolen.
På kvällen åkte vi iväg och åt pizza och kollade på nån slags motorträff. Vilka bilar alltså! Kul ändå att man, i såna där gamla Cadillacs och vad de nu heter, satt tre personer fram. Givetvis blev det, när vi kom hem, ett sista bad i poolen. Själv låg jag i en härlig soffa i poolrummet och hade kunnat somna för natten. 
Och de här två godingarna lekte och lekte och lekte. Jag är så himla glad att vi har haft några friska dagar.
#1 - RW

Så härligt det låter och vilka fina bilder! Särskilt roligt att Mio mått bra. Håller tummarna för att det fortsätter så.
Svar: Tack snälla 😍
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

#2 - Hanna Karlsson

Vad härligt med minivacay och så underbart att Mio har fått må bra.

Svar: Ja visst är det!! Det känns helt underbart :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap