Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

AW, en hel dag på stan och strandhäng
God morgon söndag och tack för detta underbara väder ☀️Jag har haft en heelt underbar helg hittills och jag har stora förhoppningar även idag. Vi planerar nämligen att åka till stranden, jag och barnen. Så mysigt.
Men om vi går tillbaka till fredagkvällen och AWn nu då... Vi hade en riktigt rolig kväll, och även om jag hade anat att vi skulle ha det (Det var länge sen jag träffade Magnus och Johanna och vi tre är en bra kombo) så är jag väldigt glad över att det blev så kul. 
Vi började med att ses på Lilla torg, vi hade inte bestämt varken vart vi skulle äta eller vart vi skulle hänga under kvällen, så det blev liksom enklast att möta upp där. Speciellt eftersom Magnus ringde från jobbet på morgonen och talade om att hans mobil hade lagt av. Så himla märkligt att bestämma tid och plats och inte kunna messa varandra under dagen om nåt skulle hända. 
Men vi träffades i alla fall på Lilla torg klockan 16,30 (tidig AW, jag vet) och började med att dela en flaska bubbel. Alltså det finns ingenting godare (i alkoholväg) än bubbel. 
Och jag la givetvis beslag på värmarna. ÄLSKAR dem, och HATAR att frysa. Haha... så mycket vi har skrattat åt den här bilden där Magnus står ensam två meter ifrån och "fryser". 
Vi åt väldigt god mat och drack ännu mer bubbel. Vädret var lika fint som det har varit på sistone, så det gick alldeles utmärkt att sitta ute (med värmare).
Vi gick runt på några ställen men bestämde oss sen för att stanna och inte hålla på och hela tiden leta "bättre ställen". Jag och Johanna har haft vissa kvällar (förr) då vi gick runt, runt och hela tiden försökte hitta det perfekta stället... och då blir alltid resultatet att man har ganska tråkigt eftersom man liksom inte slår sig ner på riktigt nånstans. Så det bestämde vi oss för att göra nu. 
Vi bad Magnus att ta en bild på oss. Det gick sådär...
Haha... herregud vad jag har skrattat åt de här bilderna. 
Och när han äntligen fick med oss båda så fick han även med sitt finger. 
Men till slut så fick han till det... typ... en suddig Johanna och... ja men ni ser ju. 
Vi straffade honom genom att han fick stå själv vid ett annat bord.
Ja men vi hade hur som helst en riktigt trevlig och skrattig kväll. Sent på natten, när vi hade gått vidare till Gin-baren, så träffade vi Johannas kille vilket var jättekul. Det var första gången jag träffade honom och det kändes som att det var på tiden. Vi hade väldigt kul och letade liksom ställen när de stängde Gin-baren och Paddys (som ligger ihop), men hittade inget. Det var prat om Etage ett tag, men där gick min gräns. Så vi åkte hem och jag kom i säng vid 3. OTROLIGT sent för att vara jag. Jag är sällan ute så länge, men det var ju så himla roligt, och jag hade inte ETT ENDA ÅTAGANDE på lördagen. Så himla skönt! Och barnen kom inte hem förrän sent på eftermiddagen så jag hade hela dagen på mig att bara göra exakt vad jag ville. Och det gjorde jag också. Det var en heeelt underbar lördag. Jag cyklade till stan och gick runt planlöst med en kompis, åt lite, fikade lite, gick runt lite, provade lite kläder, gick lite till, tog en cola... ja men ni fattar. INGEN tid att passa, ingen stress och bara mys, mys, mys. Jag måste se till att ha fler såna lördagar. Det är väldigt underskattat det där med att gå runt i stan utan att ha några större planer.
Och nu ska jag börja packa ihop oss till stranden. Det ser inte särskilt härligt ut här hemma (stökigt) och jag tror att det blir en kamp det här med att väcka barnen, men det löser sig nog. Ska ni också ut och bada idag?
PS. Varför jag inte bloggade igår? Alltså jag blir TOKIG eftersom bloggverktyget inte funkar. Det här inlägget har tagit två timmar att få ut... Det är nåt knas som jag hoppas att de fixar snart.
 
#1 - Lillian

Åh vad härligt det låter! När det är såhär vackert väder vägrar jag vara inne för att städa när man istället kan vara ute och fixa i trädgården, träna, promenera med vovvarna eller bara hänga på altanen. Lätt val men det ser ut som fasen hemma. :-)

Svar: Ja det gör det här med! Men så får det vara! :)
Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap