Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vilken lättnad!
God kväll! Så himlans dunderskönt alltså. Ja bortsett från att min morgon var en disaster (Alvin kom hem och hade tappat både mobil och nycklar) så har den här dagen varit en kanondag. Det känns som att jag har fått gjort precis ALLT som jag behöver just nu för att kunna hoppa in i, och fokusera på, nästa lite större projekt. Det är alltid så att jag jagar tid, och försöker jobba undan adminbitar, och så fort jag har en dag med möten så kommer jag liksom efter.
Men idag har jag bara haft ett möte och har därför fått undan allt admin, vilket innebär att jag nu kan ta tag i nästa stora projekt - nämligen webbutbildningar. Vi ska skapa en hejdundrandes massa webbutbildningar. Jag har ju pratat om det ett tag, och det är verkligen mitt mål att se till att vi får någon slags passiv inkomst. Det låter väl bra va? Har ni gått någon webbutbildning nån gång? Har ni nåt bra tips att ge? ALLT är av nytta... Puss!
 
 
#1 - Maria

Hej!
Du verkar få otroligt mycket gjort på dagarna. Vore roligt om du ville dela med dig av dina bästa "effektivitets-tips". Dygnet har ju som bekant bara 24 timmar och jag tycker själv att det är himla svårt att få timmarna att räcka till.

Svar: Hej Maria, Bra idé! Ja jag är nog väldigt effektiv. Ska skriva ihop ett inlägg om det, ska bara fundera ut vad det är jag gör :)
Alexandra