Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vilken dag! Vilket gäng! Vilken workshop! ♡
God morgon kära ni! Hur mår ni? Visst är det skönt att det är lördag? Älskar lördagar. Det infinner sig alltid ett sånt där härligt lugn i mig på lördagar, eftersom jag vet att jag är ledig så himla många timmar. Den här helgen är dock lite avbruten eftersom jag och Mandy ska till kontoret och filma, för en kund, imorgon. 
Men nu var det inte det jag tänkte prata om, jag tänkte ju berätta om igår. Vilken underbar dag vi hade. Dels för att Nellie kom dit och styrde upp en fantastiskt bra yoga-affärsutvecklings-workshop (som jag kommer berätta mer om i ett alldeles eget inlägg) och dels för att vi är ett sånt jäkla team alltså. Dagen började med att vi tejpade igen alla rutor, för att slippa insyn.
Vi sitter i ett stort hus, tillsammans med många andra företag, och det är ganska öppet och mycket glasrutor vilket ju är härligt alla andra dagar.
Men kanske inte när man ska köra yoga-workshop. Så vi tejpade helt enkelt över med papper.
Och fixade undan bord och stolar så att vi fick plats. Nu är hon verkligen gravid, Sanna - hon har bara två veckor kvar på jobbet (!) Det var ett våra orosmoment som vi kom fram till under workshopen förresten. Vad händer när Sanna går? Om vi kommer att behöva ta in en ny person - hur blir gruppdynamiken då? Vi HAR ju så himla bra gruppdynamik och är väldigt rädda om den.
Men Sanna verkar pigg och stark, så jag funderar lite på om hon verkligen måste vara mammaledig? Vi alla gillar ju bebisar så hon kan ju flytta in på kontoret tänker jag 😉
Hur som helst, vi ställde alla möbler i en hörna för att få tillräckligt med golvyta...
... och sen kom Nellie, som skulle hålla workshopen med oss. Hon la ut yogamattor, hällde upp nötter och choklad och hade till och med med sig en stor termos med kaffe. Så lyxigt.
Jag och Sanna kände in yoga-flowet i rummet, och det kändes bra.
Workshopen bestod både av tänkar-och-skrivövningar och av yoga då så klart. Hon hade blandat olika slags yoga så det var både hatha yoga och yin yoga. Bland annat. Eventuellt även nån annan sort.
Personligen så tränar jag hellre styrka i form av styrketräning och när jag tränar yoga så fokuserar jag gärna på rörlighet, mediationsbiten och balans.
Det var en alldeles utmärkt blandning. Helt perfekt! Det tyckte vi alla. Fasiken alltså vad jag gillar yoga. Jag måste köra mer av det!
Efter yoga-workshopen (som jag alltså kommer att berätta mer om i ett helt annat inlägg) så var det dags för bubbel-lunch. Vi gick ner till restaurangen i huset, som också är den restaurang som skulle ha ny-invigning på kvällen och åt en god lunch och drack bubbel.
Vi skålade och firade att vi hade haft en sån grym morgon och att vi nu kommer att nå oerhörda framgångar (!!)
Och så fick jag en allergisk reaktion. Jag är inte allergisk mot någonting (vad jag vet) och har aldrig varit med om att något sånt här har hänt när jag har ätit, men jag kände liksom hur det blossade upp i ansiktet och började klia allt efteresom jag tog en tugga av min sallad.
Till slut så insåg jag att jag fick sluta äta och gå och hämta bröd istället. Så här såg jag ut. Helt sjukt ju.
Men jag mådde ju bra ändå så det var lugnt. Undrar vad det var som hände där... Jag provade, efter en halvtimme, att äta några valnötter (som fanns i salladen) men då hände ingenting så det var inte det. Och det kändes ingenting i halsen så jag var inte orolig.
 
Ja ja, efter vår bubbel-och-bröd-lunch som det blev för min del (Killarna i restaurangen är helt underbara och ville ge mig nåt annat att äta men jag valde ändå att gå loss på brödet) så åkte vi bort till MJ's och satte oss och skulle konkretisera det vi hade kommit fram till på förmiddagen. 
Vi pratade om vad som var viktigast, och så prioriterade vi alla olika aktiviteter som vi skulle kunna börja göra nu direkt.
Det hela utmynnade i en to do-lista som i stor utsträckning nu ligger på mig. Men det blir liksom inte mer att göra för det, utan det är mer så att jag nu har en plan för i vilken ordning jag ska göra saker. Himla bra alltså.
Vid fyratiden åkte vi tillbaka till kontoret, för då var det ju dags för nyinvigning och AW. Min underbara Alex - som jag borde ha mer av i mitt liv - kom och hängde med oss. Och när de andra gick hem, och jag egentligen också var nöjd för dagen, så gick jag och Alex bort till Malmö Live. Vakten sa att Sky bar var fullt, men det finns ofta ingenting som stoppar mig och Alex när vi har bestämt oss så till slut skakade han på huvudet och sa: "Nej, tjejer, vet ni vad - det är ingen idé, jag orkar inte. Jag känner att det nog är bäst att jag släpper in er. Jag ger upp!" Tackar! 🤷🏽‍♀️
Det var en lååång dag, och jag hade ju sett fram emot en härlig sovmorgon, men vid 20-tiden igår kväll ringde Mio och sa att han hade glömt sin medicinburk hemma... så jag var tvungen att komma med kortisol, och hämta hem dem, redan klockan 8 i morse. Men det är bara mysigt att alla är här nu och bara myser omkring. Älskar lördagar! ❤️
 
#1 - Nina

Den där reaktionen kan jag också få ibland. Vet inte av exakt vad - men det är inte från mat, snarare vin. Har du druckit samma bubbel innan? ;)

Svar: Det var innan jag började dricka bubbel... :)
Alexandra