Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vad inspirerar er?
Är ni likadana som jag, som formligen ÄLSKAR allt som gör er inspirerade? Ja alltså ALLA älskar väl att bli inspirerade, men är ni så att ni liksom SÖKER människor, bloggar, poddar och videos för att få inspiration? Jag är alltid på jakt efter ny inspiration - och egentligen så är det nog så att jag just nu är extra mycket som en svamp som vill suga åt mig.
Det som inspirerar mig är ofta möten med andra människor som antingen är entrprenörer eller som jobbar någorlunda inom samma bransch som jag, eller som åtminstone har det intresset. Och så inspireras jag av poddar, bloggar och videos med drivna tjejer och kvinnor. Jag kan bli så otroligt inspirerad av personer som till exempel Isabella Löwengrip som bara kör sitt race och som "vågar" vara lite hatad på sina håll. Som inte bryr sig så mycket om att inte alla gillar henne. Och av människor som har en stark drivkraft och som är positiva. Det är dock viktigt att det är äkta, det får liksom inte vara att man försöker vara någon annan. Lite "fake it til you make it"-tänk är ok, men det måste vara ens EGEN grej, ens eget race och ens egen ton. Förstår ni hur jag menar?
Men ni då? Vad inspireras ni av?
I den här veckans podd pratar jag och Linda om vad som inspirerar oss, och hon kommer med några riktigt bra amerikanska tips. Jag har faktiskt börjat lyssna på en ny podd (min första amerikanska) tack vare henne. Har ni några tips på människor som inspirerar er så får ni gärna kommentera här. 
PS. Vi har startat en Facebookgrupp till podden som ni gärna får gå med i. Vi känner att vi kan kommunicera mycket bättre med er i en grupp än på en Facebooksida. 
#1 - Ulrica

Jag inspireras av modebloggare som är i min egen ålder (35-45år) , får då kan jag hitta lite nya stilar kanske eller klädkombos :) Käthes Mode, Englas Showroom & Ebba Kleberg von Sydow är 3 bloggar om bla mode som jag gillar.
Din blogg tycker jag också om för du blandar träning, familjen, arbetet osv.
Jag inspireras också av fotobloggar eller vloggar på YouTube som handlar om fotografering och fotograftips. Chelsea & Tony Northrup har en YouTube kanal där dom lägger om tutorials & tips, även en live-podd där dom pratar om olika saker som rör fotografering.

Svar: Åh vad kul! Jag måste kolla in Chelsea och Tony! Tack för tipset :)
Alexandra