Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Tre funderingar så här en lördag
Jag har några funderingar, och de är helt osammanhängande - det är den enda röda tråden, att de inte alls har med varandra att göra - så jag kör alla i samma inlägg:
1) Hade det varit kul med ett par veckors temainlägg när det kommer till träning och hälsa? Typ "Så tränar du för att bli stark", "Så tränar och äter du för att på ett hälsosamt sätt gå ner i vikt", "Så tränar du för att bli mer rörlig" etc... Skulle det vara kul? Det kräver en del så jag vill gärna veta ifall ni tycker att det hade varit intressant att läsa och se. Tänker dels text och bild men även videos.
2) Med tanke på allt jag har skrivit om att tjäna pengar på sin blogg (och att jag idag har suttit flera timmar och skrivit på ett inlägg kring vad man kan ta betalt beroende på hur många besökare man har) och att jag förespråkar att man visar sina siffror i bloggen om man vill ha samarbeten, så kom jag att tänka på att ni kanske tycker att det är högst märkligt att jag själv inte visar mina siffror...
Så här är det: Som det ser ut just nu så "jagar" jag inte bloggsamarbeten eftersom jag tänker att jag i såna fall skulle vilja ha fler unika besökare per vecka först - för att det ska vara värt det så att säga. Jag skulle hellre först ligga på ett nätverk i såna fall för att tillsammans göra bloggen större och bättre och sen börja tjäna pengar. De pengar jag skulle kunna tjäna just nu på min blogg är för små för att jag ska tycka att det är värt det, och därför lägger jag hellre den tiden på att få in fler kunder till Mama Said, eller köra webinars och sånt. Förstår ni hur jag menar?
Alltså... Istället för att sälja in samarbeten till min blogg så lägger jag alltså den tiden på att sälja in Mama Said (till kunder - inte här i bloggen alltså), plus att om jag ska göra ett samarbete så vill jag att det ska bli riktigt bra, och det är frågan om det är värt det för det jag tjänar. Ja ni förstår säkert. Hade jag inte haft Mama Said så hade det så klart varit en no brainer, men det blir så tydligt att tiden är viktig när vi tar 1,000 kronor i timmen. Men med det sagt så innebär inte det att jag inte VILL visa mina siffror. Vill ni se mina siffror? Vilka som läser bloggen, hur gamla ni är etc? Jag har förvånande många unga läsare kan jag avslöja, och massor av mammor så klart.
3) Vill ni ha en uppföljning på det här inlägget? Vad jag tycker om min nyfunna produkter? OBS att det då blir uppföljning av en amatör (när det kommer till hudvård). Men ändå en amatör som ÄÄLSKAR ren, fräsch och glowig hy - så de skillsen har jag ju.
 
#1 - RW

Träningsidén och tips om produkter som du själv gillar är jättebra. Har just köpt kittet med masker! Däremot är det väldigt tröttsamt och tråkigt att läsa med produktplacering i bloggar även om det förmodligen är lönsamt för bloggaren. Mama said är helt ok. Du bjuder på mycket i samband med det.
Ha det så kul i Göteborg och lyxiga Gothia!
Kram. 💕

Svar: Tack!! :) <3PS. Jag menade att sälja in Mama Said till kunder - inte i bloggen :)
Alexandra

#2 - Finurliga fröken

Jag säger JA på alla tre ❤

Svar: Vad kul! :)
Alexandra

#3 - Jenn - forever abroad

Är intresserad av träning ja - och gärna tips på kreativa och bra övningar och allmän inspiration!! :) Angående hudvårdsprodukter har jag 0 intresse. Allt du skriver om bloggande är också väldigt intressant, så kul att få en inblick från er som byrå också!

Ha en fortsatt fin helg :*

Svar: Vad kul! Tack! Jag är inte heller nån hudvårdsjunkie men har mina små stunder där jag blir inspirerad ibland :)
Alexandra

#4 - Linnéa

Vad fin du är!

Är det body balance inspirerad träning?

Svar: Ja det är det absolut! :)
Alexandra

#5 - Linda

Ja på träning! Det är jag mest pepp på!

Svar: Vad kul :)
Alexandra

#6 - Emma

Jag är väldigt taggad på mer träningsinlägg, temainlägg hade varit väldigt intressant att få läsa. Gillar dina träningsinlägg blir så peppad & inspirerad så det ser jag fram emot att få läsa mer av.
Hoppas att du har haft en trevlig helg. Kram

Svar: VAd roligt! Tack och detsamma! :) Kram
Alexandra