Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Så här tränar jag just nu
God kväll! Det var lite motigt att sticka iväg och träna i morse, men alltså jag mår SÅ BRA efteråt. Jag älskar när jag känner mig lite tveksam, sticker till gymmet ändå, och sen har den där härliga känslan när kinderna är röda och jag liksom har gjort dagens träning. Love it!
Men nu till nåt annat. Det är några av er som undrar hur och vad jag tränar, och jag tänker att jag nu ska berätta det. För tillfället så tränar jag styrketräning 2-4 gånger i veckan, beroende på vad jag hinner med, men alltid minst två gånger - och då har jag delat upp kroppen i två delar så att jag kör vissa delar ena gången och andra delar andra gången. Och eftersom jag "bara" går två gånger, i sämsta fall, så kör jag mest de stora basövningarna som omfattar de stora muskelgrupperna.
Jag tänker inte gå in i deltalj, för det tror jag ni tycker är tråkigt, men jag ska i alla fall säga vilka övningar jag kör:
Dag 1:
  • Knäböj
  • Utfallssteg med kettlebells
  • Latsdrag
  • Militärpress
Dag 2:
  • Marklyft
  • Höftlyft från golvet
  • Sälrodd
  • Bänkpress
Jag tränar alltså stora muskelgrupper och lyfter så tungt jag kan varje gång. Det fina med det här upplägget är att jag gör lika stora framsteg som när jag tidigare körde fyra gånger i veckan och körde fler assisterande övningar till (som alltså ger lite extra för en muskel här och en där). Det KAN i och för sig bero på att jag pressar mig mer nu också, jag vet inte. Men just nu fungerar det här bra, det kommer säkert komma en dag när jag kommer till en platå, det vill säga att jag står stilla... Då är det bara att ändra upplägg. Men just nu så har jag en jäkla bra fart framåt måste jag säga. Jag känner mig STARK 💪
Och just det - förutom styrketräningen så kör jag BodyJam. Jag ÄLSKAR danspass, och det är den enda konditionen jag kör. Jag har inte löptränat på flera år, utan tycker att dans är mycket roligare. 
Har jag många läsare som tränar? Vad tränar ni?
PS. JAG VILL FÅ IN MER YOGA I MITT LIV! Körde mer sånt innan och vill tillbaka till det. Men i kombination med det andra... så det är tiden det handlar om...