Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nya webinar på gång och saknaden av mina små barn ❤️
Det här inlägget är sponsrat av mitt eget företag Mama Said Media
God kväll på er! Tänk att man kan sakna barnen så fort man inte har dem en eller två dagar. Mio och Alvin ska vara hos Jonas två nätter nu, och jag tycker att det känns rätt tomt och trist. Fast jösses vad jag kommer ikapp. Det är så skönt att kunna sitta kvar länge på kontoret och ha den där känslan av "Jag kan jobba hur länge jag vill och behöver alltså inte stressa" i kroppen hela dagen. Det ger sånt lugn.
Och idag har jag hunnit göra hur mycket som helst eftersom jag knappt har haft några möten. Fast... i samma sekund som jag skriver "knappt" så inser jag att jag ändå hade en för-intervju i morse per telefon, till en podcast som jag ska spela in... och att jag har haft Julia här som har filmat oss till en företagsvideo, samt en tjej som var här på lunchmöte och som förmodligen ska jobba med oss de närmaste två veckorna.
Men för mig har det ändå känts som en luftig dag med massor av produktionstid, som jag verkligen behövde. Ni kommer väl ihåg att jag sa att vår workshop i fredags utmynnade i en to do-lista? Här är en liten smygtitt på den, jag ju lovade att jag skulle berätta mer om vad vi kom fram till, och det ska jag göra i ett annat inlägg. Men hur som helst, idag började jag som sagt att beta av de punkter som hade högst prio. 
Som nummer ett stod "Skapa fler webinar", så det har jag gjort. Jag har skapat fyra olika webinar och lagt upp dem på hemsidan:
2) "Så lyckas du på Facebook - även efter den nya algoritmen" (Den jag körde förra veckan alltså)
Och så har jag skapat evenemang på Facebook och marknadsfört dem. Vad tycker ni om webinaren? Verkar de vettiga? Har ni förslag på fler? Jag tänker att jag säkert skulle kunna hitta på fler men så blir jag så hemmablind. Hjälp mig gärna om ni vill...