Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu har jag skickat in boken till några förlag
Nu var det ju ett tag sen jag skrev på min bok, och ni vet ju att jag fick ihop större delen av jobbet under den där veckan. Men efter det har jag inte ägnat den en enda minut. Och det var det jag visste, det är liksom inte sånt som jag kan få in i min vardag, utan den har legat där för sig själv och jag har inte ens öppnat dokumentet.
Så den har varit nästan färdig för att skicka in, men med några grejer kvar som skulle fixas. Men så igår så tog jag tag i de där "några smågrejerna". Egentligen hade jag som plan att den skulle korrläsas av någon av mina kollegor, men så sa Linda att om jag ska göra hela det jobbet också så behöver jag ju inget förlag, det är deras jobb att korrläsa.
Så jag gjorde en egen snabb korrläsning och skickade in den till några förlag. Först gjorde lite research och såg  att det finns en del förlag där man gör större delen av jobbet själv och därmed tjänar mycket mer än om de vanliga, stora förlagen ger ut boken. Det var när Vanja skrev att de skulle ge ut sin bok genom ett förlag som heter Lava, som jag insåg det. Men jag vet inte vilka fler än Lava som finns... det får jag kolla upp.
Jag är bara så jäklans glad att mitt första bokutkast är inskickat.
 
#1 - Nina

Nu såg jag ju att du redan har skickat in till några förlag redan och fått svar (grymt ju!). Men tänkte bara säga att boken jag skriver på är för ett större förlag och vi har avtalat om ett högre arvode då vi gör mycket av layouten själva. Så jag tror nog att många jobbar så. 😊 Lycka till

Svar: Ja kanske! Men när jag läser på vissas hemsidor så verkar vissa ha mer fokus på det än andra. Men alla jag har skrivit till är nog relativt stora. Men har du tips så kom gärna med dem!! Jag är helt ny på det här :)
Alexandra