Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu är det fredagsmys ❤️
Alltså... Jag kan knappt tro att detta är sant men Mio har varit i skolan idag. Hela dagen! Det låter kanske jättelöjligt men för mig är det så stort att jag som sagt knappt kan tro det. Jag har det liksom i bakhuvudet hela tiden, och har - medan jag har haft PT-kunder idag och medan jag hade en långlunch med min kompis Maria - hela tiden haft ett litet lyckorus där bak.
 Min lilla kille ❤️
Men också tittat nervöst på telefonen flera gånger. Tittat så att ljudet verkligen är igång och att jag inte har missat nåt samtal. Men nä, han var där hela dagen, och jag är så otroligt lycklig över det. Igår var han också där, men blev dålig efter tre lektioner. Vad är det som händer? Tänk om han kan ha en period som är bättre! Halleluja! Han är inte helt bra så att han ska ut och hänga med sina kompisar, men bara att få träffa dem i skolan måste vara en riktig energiboost. Och nu är det fredagsmys - veckans bästa aktivitet! Så härligt. Jag är superhungrig men vi tänker att vi ska vänta lite, lite till så att det blir mörkt ute... 
 
#1 - Jessica

Åh, vad härligt att han har kunnat vara i skolan en hel dag. Min pojk har nästan varit heltid i skolan de senaste tre veckorna. Underbart. Nu har han nog mer närvaro än frånvaro den här terminen.
Ha ett härligt fredagsmys💃

Svar: GRATTIS till oss!!! ❤️
Alexandra