Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ni vet när saker bara HÄNDER!
Alltså wow! Nu ska vi se om jag kan förklara det här på ett bra sätt så att ni förstår vad jag menar. Ni vet när man hör saker om och om igen, men sen så en dag så råkar man höra det på ett sätt som gör att en riktigt stor pollett trillar ner.
Idag hade jag, och vi, ett sånt moment här på Mama Said. Och det gör mig så otroligt glad ända in i själen. Vi vet EXAKT vilken riktning vi ska ta i år och det pirrar i hela mig när jag tänker på att det kommer att vara så sjukt givande för vår ekonomi. Alltså på riktigt, jag verkligen KÄNNER hur bra det här kommer gå. Om vi nu bara väljer rätt väg - och det ska vi så klart göra. Jag ska göra allt jag kan för att verkligen grotta ner mig i vårt nya affärsområde, som har med Facebook-annonsering att göra. Vi jobbar redan med Facebook-annonsering men jag tänker att jag och vi ska bli de BÄSTA av de bästa. Vad tror ni om det?
Det "enda" som krävs är att vi grottar ner oss ännu djupare i det och tar fram siffror som tydligt kan bevisa affären. Nu jäklar ska vi utöka våra affärsområden. Vi hade det här i planen sedan tidigare, men skillnaden nu är att vi tänker att det här ska bli STORT!
 
#1 - Monica

Ni är redan bäst. Men ni kan ju alltid bli bättre än bäst. Bara kör!