Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nästa bok i sikte
Just det, jag har ju glömt att berätta för er att jag fick blodad tand med mitt bokskrivande så att jag nu funderar över en andra bok. Haha... det låter som att min första redan har kommit ut, jag har ju inte ens haft de möten som jag ska ha kring bokkontraktet. Men jag tror att det kommer att ordna sig 🤩
Hur som helst, jag är sugen på att skriva en bok till - och hade möte angående det med en kunnig person, Emma, förra veckan. Den här gången har jag nämligen inte strukturen och vinkeln lika självklart i mig. Tror jag. Det märker jag när jag börjar skriva. Men jag hade i alla fall möte med Emma, som hjälpte mig att reda ut lite vad det är jag vill säga (skriva). Och nu, efter det mötet, och efter att det har fått marinerats lite i hjärnan under helgen så tror jag att jag har det. Tänker att jag ska skriva ner några grejer innan jag börjar den här gången dock. Jag behöver bestämma mig för vad som ska vara med och vad som inte ska vara med, hur tonen ska vara och vad poängen med boken är. För det här är nämligen ingen faktabok. 
Så jag tror att jag börjar där den här gången, med att göra planen. Jag kommer använda den mall som vi använder när vi gör kunders sociala medier-strategier. Den ställer bra frågor som kommer tvinga mig att tänka efter, och framförallt bestämma mig för en tonalitet etc. Är ni sugna på att hänga med på den här resan med, eller är ni trötta på mitt bokskrivarsnack? Om inte så ska jag så klart berätta vad det är för bok när jag har gjort planen. 
#1 - Lillian

Åh, det låter jättespännande och det vill vi gärna vara med på! :-)

Svar: Vad roligt :)
Alexandra

#2 - Hanna Karlsson

Håller med Lilian. Det låter riktigt spännande! :-)

Svar: Vad kul! :)
Alexandra