Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Middag på stan, fotbollskärlek och lite bråk
God morgon kära ni! Hoppas att ni är pigga och vakna. Jag har haft en förfäääärlig natt! Vid midnatt hade Mio skyhögt blodsocker vilket innebär att jag var tvungen att ställa klockan på ett, två, tre och fyra. Tack och lov så somnar jag om så himla lätt, men jag måste ändå säga att det är TORTYR at gå upp så där varje timme. Ja ja... jag brukar sova till sex (vaknar av mig själv) men sov istället till sju idag, så allt är nog ändå som det ska tänker jag. Jag känner mig ändå ganska okej. 
Igår testade jag de där nya ansiktsmaskerna, och helt ärligt så vet jag inte hur jag ska utvärdera dem. Det kändes väldigt lyxigt att ge ansiktet lite kärlek i alla fall.
Och jag gillade verkligen att börja med den här, som det var lite skrubb i, det känns liksom som att det gör nytta när det river till lite. Och efteråt valde jag mellan en massa olika och tyckte att "guldmasken" lät bra. 
Det är så otroligt skönt att bli ren på djupet, och det kändes det verkligen som att jag blev. Jag har ingen problemhy, jag har liksom inget som jag behöver få bort eller rätta till, men vill ha glow, fräschhet, lyster och allt det där. Haha... förstår ni vad jag menar? Ja vi får se sen när jag har testat de här fler gånger, om jag kan komma med några konkreta recensioner. Vissa av er bryr sig inte ens tror jag, så jag känner inte att det brådskar.
Jag förhörde också Alvin på hans prov om medeltiden. Tycker ni också att han har en märklig ställning när han pluggar? 😂 Det är himla kul att jag har en akrobat hemma och en på jobbet. Mandy är nämligen precis likadan och kan hittas i de mest konstiga ställningar när hon jobbar.
På kvällen gick vi, som Mio har längtat så himla mycket efter, till O'Learys och åt middag och tittade på fotboll. Det var lite extra kul att det var våra två favoritlag; MFF och ÖFK. Det var de två lagen som samlade in en massa pengar till Mios resa till det tyska sjukhuset. Östersund har sen dess en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Och MFF med så klart. 
Tyvärr så slutade kvällen med att de var lite oense. Den stora frågan löd: Hur uttalar man "Jeremejeff" - ja det är alltså namnet på en av spelarna i MFF. Efter en kvarts diskussion zoomade jag ut. Och när vi åkte hem hade körde 80-talshits i bilen, jag och Alvin. Mio var lite sur, men det gick över sen. Idag funderar jag på om jag ska skruva ihop mitt skåp från Ikea som har legat här i tio dagar nu. Om inte någon av er är sugen på att komma hit och göra det förstås? 😜 Men nog om mig nu, hur är det med er? Vad hittade ni på igår?
#1 - RW

Kanske är detta ett alternativ. Nytt. 4 fyrar (av 5) i GP. Nära Gothia. Så finns förstås Danilo på Bergakungen (bio) på Skånegatan. Inte alls dumt. O;Learys finns ju också i Göteborg och Joe Farrelli som någon annan föreslagit.
Kram.

Levant

Södra vägen 73

Mat: Mat från Levanten, är det övergripande temat. Stor bredd i menyn, där ostron samsas med confiterad torsk, moussaka och armenisk pastrami.

Dryck: Vin dominerar. Runt 20 viner som även kan fås glasvis.

Tillgänglighet: Ingång från markplan. Hyfsat rymligt mellan bordet. Trång toalett.

Förrätt: 35-145 kr

Huvudrätt: 180-220 kr

Efterrätt: 95-125 kr

Öl: Favorit Pivo 55 kr

Svar: Men wow, tack för tipsen! :)
Alexandra