Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Lite kärlek till huden
God morgon! Nu måste jag fråga er.. Hur är ni med hudvård och sånt? Jag tycker att det är himla skönt att tvätta mig på kvällen och smörja in mig innan jag går och lägger mig, men jag håller inte på med ansiktsmasker och sånt så ofta. Ibland får jag ett ryck och gör det, men det händer tyvärr alldeles för sällan. Och är det någonting som jag tycker är fint så är det en ren, frisk och glowig hy. Det finns INGET finare än ett ansikte som har varit utomhus, typ åkt skidor eller gått en promenad eller nåt. Jag tycker att det syns i hyn ifall man är utomhus och rör på sig eller om man mest har suttit stilla framför en dator. Och jag älskar som sagt ren och frisk hy. Men ändå är jag alltså ingen skönhetsjunkie. Jag tycker att en ren och fräsch hy alla gånger slår botox och alla såna där grejer. En stel och slät hy är inget jag vill ha, utan jag vill har rosiga och glowiga kinder. Bara att gå ut i blåsten då tänker du kanske? Och ja det skulle jag kunna göra, men så tipsade Maria mig om två bra saker igår. Ja men jag vet att de är bra när Maria tipsar, så jag gick direkt till Kicks och till Apoteket Kronan.
På Kicks köpte jag den här, som ska göra min hy så ren, fin och glowig. Det ni!
Och på Apoteket Kronan köpte jag mitt livs första serum. Det finns mängder av svindyra serum, men det här ska tydligen vara the shit enligt den Facebookgrupp som Maria är med i och som verkar vara nån slags bibel för hudvård. Plötsligt känns det som att jag också kan vara med i matchen. Jag tror inte att jag orkar hålla på och testa runt för mycket nämligen, men i den här FB-gruppen så får man alldeles lysande tips. Fint va?
 
 
#1 - Nina

Jag köpte också mitt livs första serum denna veckan :) Jag använder Maria Åkerbergs produkter, de funkar bra med min hy. Milda och ekologiska. Masker har jag också varit dålig på. Vore kul att höra vad du tycker om produkterna :)

Svar: Ja Maria Åkerberg tipsade min kompis också om.. Tror att det var ögonkrämen som hon sa att jag skulle köpa. Ska testa då eftersom du också säger det :) Japp, jag ska tala om vad jag tyckte om dem sen :)
Alexandra

#2 - Jessica

Läste först rubriken som " lite kärlek till HUNDEN". Och ja, hunden får nog mer kärlek än huden här🤣

Svar: Haha.. jag tycker också det varje gång jag går in i bloggen 😂
Alexandra

#3 - Maria

Ska bli så spännande att höra vad du tycker sen ❤️

Svar: Ja jag ska berätta sen! ❤️
Alexandra