Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Jag vill måla om här hemma - men det "borde" man ju inte... Eller?
Jag är så otroligt sugen på att måla lite här hemma. Måla väggarna alltså, men jag bor i en hyreslägenhet och har liksom inpräntat i mig att "Man ska INTE hålla på och ändra eftersom man då måste göra om sen". Men så funderar jag vidare och tänker att jag kan ju inte leva för att jag ska flytta härifrån, eller hur? Eller? Hur tänker ni?
Jag är så trött på att alltid tänka på vad som händer om flera år när jag tröttnar på min röda soffa (om jag nu hade fått för mig att köpa det), eller ska flytta ifrån min lägenhet eller vad det nu kan vara. Förstår ni vad jag menar?
Det är väl ändå höjden av att INTE leva i nuet. Eller? Hur tänker ni?
Jag vill så gärna måla här hemma, i alla fall i ett rum, och tänker att vad tusan, jag får väl måla om innan jag flyttar då. Det kommer jag kanske ändå att behöva göra om jag sätter upp tillräckligt många tavlor. Det viktiga är ju att jag trivs NU. Och jag har inga planer på att flytta härifrån än på ett tag så... När vi bodde på Ön (som vi flyttade ifrån för nio månader sen) så tänkte jag alltid att jag inte kunde göra några större förändringar eftersom vi inte skulle bo där för alltid. Men vi fastnade ändå där i åtta år... och jag är inte typen som känner för att flytta hur som helst. Så det är väl bara att ta fram målarfärg och penslar eller hur? 
 
 
#1 - Nina

Kör! Du har rätt att måla om även om det är en hyresrätt. :)

Svar: Men jag måste återställa väl? :)
Alexandra

#2 - Sandra

Måla!!! Måste återställa OM det inte är fackmannamässigt gjort. Och gissar att du har för avsikt att bara måla väggarna så då är det ingen fara. En passus är kanske om ni väljer någon galen färg eller mönster typ..

Svar: JA! Jag har bestämt mig! :)
Alexandra

#3 - Jenny

Vi har både målat om och lagt nytt golv i 3 rum. Bara det är fackmannamässigt gjort som någon annan också skrev 😁

Svar: Ja jag ska göra det! :)
Alexandra