Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag ska jag spela in videos
God morgon kära vänner! Jag har haft ett par dagar med inga eller väldigt få möten, och så har barnen varit hos Jonas, så jag har verkligen känt att jag har fått lite extra tid och därmed landat. Det är så skönt, och sååå viktigt.
Jag inser, som jag sa förra veckan, att jag har ett alldeles för hektiskt schema när jag - bara jag får två timmar utan agenda en vecka - känner mig fri och harmonisk. Men nu är det skärpning. Jag vet, det säger jag ofta (ni tänker säkert "Jaja, det där har vi hört förr") men jag försöker verkligen få till det så att jag får mer luft. Enda sättet är att vara utan barnen UTAN att boka in annat. Det är så skönt att kunna jobba hela dagar och veta att jag inte har någon stress hem på eftermiddagen. Det ger sånt otroligt lugn. 
Och på tal om barnen så ska jag åka och hämta dem nu, och sen ska jag köra till kontoret och spela in videos. Jag ska spela in "promotion-videos" till mina webinar så jag får gå och leta upp något som är bra att ha på sig. Och nä, det är INTE den där collegetröjan som jag hade igår, som jag älskar men som gör sig väldigt dålig (stor) på bild. Nä jag får hitta nåt annat helt enkelt. Filmvänligt. Puss!