Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag ska jag grotta ner mig mer i Facebook-annonsering
God morgon kära ni! Ni är många som frågar hur jag hinner med allt jag gör, och det ska jag skriva om i ett annat inlägg, men jag kom ändå att tänka på det nu, eftersom den här dagen är vigd åt att jag ska grotta ner mig mer i Facebook-annonsering.
Vi jobbar en hel del med det, och eftersom Facebooks annonsverktyg dels är väldigt djupt och dels förändras och förbättras hela tiden så tänker jag att jag alltid vill uppdatera mig och fördjupa mig. Jag tycker verkligen, från hjärtat, att vi är bäst (av de jag känner till) på det organiska när det kommer till sociala medier, och jag vill gärna kunna säga att vi även är bäst på Facebookannonsering. 
Många av mina dagar är väldigt spretiga; jag springer iväg på nåt möte, diskuterar Faceookcaptions med mina kollegor, korrar en text, bollar nånting med nån... ja ni fattar. Ni känner säkert igen er många av er. Man gör liksom allt och ingenting och när man kommer hem så känns det som att man inte har jobbat. Men så har jag vissa dagar då jag fösöker fokusera på en sak hela dagen. Och en sån dag har jag halva dagen idag. Förmiddagen kommer gå åt till att göra en för-intervju till vår podcast. Och eftermiddagen kommer jag alltså att grotta ner mig fullständigt i Facebookannonseringen. För att lära mig ännu mer! Ja för att bli bäst helt enkelt  💁‍♀️
Visste ni förresten att Facebook har en ganska bra online-utbildning? Alltså jag ääälskar att allt finns att få tag på om man bara VILL fördjupa sig. Visst är det bra att gå på fysiska utbildningar (på tal om effektivitet så tar det inte alls lika mycket tid och ger ofta väldigt mycket) men om man nu inte har tid eller råd, eller om det inte finns någon utbildning som direkt passar ens behov, ja men då FINNS ju allt där ute nånstans på internet. Älskar det!
Men nu ska jag gå iväg och träna. Onsdagmorgnar kör jag alltid ett pass med min PT. Härligt! Hoppas ni får en härlig onsdag ☀️ Puss!
#1 - Ann-Charlotte

Tack för tipset om kursen. Jag har precis börjat titta lite på facebookannonsering. Det är verkligen ett avancerat verktyg. Jag blev alldeles matt. Men jag får göra som du och sätta mig ostört några timmar och grotta ner mig.

Svar: Ja det krävs ganska mycket tid och mycket annonserande om man ska bli riktigt bra! Men det är så kul ju :)
Alexandra

#2 - Lillian

Det där låter ju jättespännande och något som är väldigt bra att bli bra på. Jag är helt rudis men försöker lära mig för att kunna göra bra urval så att annonsering ger något. Så tack för tipset, ska gå in och kolla sedan. Ska bara börja titta på min tenta först. Som den proffsprokastinerare man är har jag dragit på att börja med den i två dagar nu. :-)

Svar: Haha... ja det där är nog rätt vanligt... :)
Alexandra