Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hemmaträning: Skapa en brännande känsla i benen
Igår var jag förresten på gymmet och körde benpass, och jag kan säga att det KÄNNS i mina ben idag. Jag personligen gillar att gå till gymmet och lägga på tunga (för mig tunga) vikter när jag tränar, men ett alternativ till det, om man inte gillar gym eller av andra anledningar har svårt att komma iväg, är att köra fler repetioner med egen kroppsvikt. Här är två övningar som räcker att köra för att få bra bränn i ben och rumpa. 
Så här gör man:
➡️Statiska utfallssteg är ju egentligen inte statiska eftersom vi rör på oss, men jag kallar dem det ändå. Försök att justera benen så att du känner att det bränner till i både lår och rumpa. Den här övningen kan se olika ut på olika personer, det viktiga är att DU känner att det bränner där det ska bränna - det vill säga i låren och rumpan. 🔥 En sak som jag gärna gör när det börjar bli tungt, och som du helst inte ska göra, är att "falla" ner när du böjer benet, det vill säga att jag inte håller emot och får träning på vägen ner. Gör inte det, utan håll emot. Förstår ni hur jag menar?🤔 Annars kan jag förklara bättre.
➡️Knäböj, squats, benböj... kärt barn har många namn. Håll uppe bröstet och vinkla ut fötterna något (annars blir det nog tajt att komma ner i djupa knäböj) - och böj! Försök hålla spänning i bålen hela tiden.
#1 - Hanna Karlsson

Det där är bra övningar! :-)

Svar: Ja visst är det det! Väldigt basic men ändå så väldigt bra :)
Alexandra