Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hej påskvecka - du är ganska hektisk
God morgon kära ni! Fungerar ni likadant som jag, att ni alltid planerar och tror att ni ska ta det lugnt under en viss period och så blir det inte så? Nånsin. Jag hade tänkt att påskveckan skulle vara en lugn vecka där jag kunde gå hem tidigt och hinna hänga mycket med barnen, men så blev det precis tvärtom.
Måndag och torsdag ska jag utbilda ett gäng i sociala medier och tisdag och onsdag är jag i Stockholm. Och där var ju veckan slut, för sen är det långfredag och därmed vrålröd dag. Men det gör inget, det blir en fantastisk vecka ändå. En vecka som avslutas med en tripp till Göteborg med barnen. Det kommer bli helt underbart att ha en minivacation med dem. Och det bästa är att även om Mio är dålig så behöver vi inte ställa in. För vi har ju liksom inga måsten. Vi gör som sist, tar med kortlek och lite annat som vi kan pyssla med ifall vi inte kan gå ut.
Det blir en mysig och alldeles lagom påsk. Och förhoppningsvis kommer vi även kunna träffa släkten när vi är där. Vad ska ni hitta på i påsk? Nån som ska åka skidor (vilket skulle vara drömmen för min del...)
#1 - Hanna

Teologen kommer med en liten rättelse: påskveckan är nästa vecka (alltså efter påsken), nu är det stilla veckan (som leder fram till påsken) ;) Du är inte den första och inte den sista som har fel benämning, jag har rättat journalister flera gånger, men är man yrkesskadad som teolog så är man! *skrattgråtande emojin*
Påsken har alltid varit en lugn högtid så det blir som vanligt kinderägg, påskmiddag och ännu mer choklad.

Svar: Okej okej, men vi har ju påsklov den här veckan så jag känner ändå att det är påsk. Men HIMLA intressant - det hade jag ingen aning om. Tack för infon :)
Alexandra

#2 - Lexochlogan

Kul med utbildning i sociala medier, hade jag behövt med :) Håller med, det där med lungn vecka blir det sällan här med, tänkte att denna veckan skulle vara lugn, men är redan fullbokad ;) Å Göteborgs trip, vår hemstad, hoppas ni får det fint.

Svar: Tack snälla! Ja det ska bli mysigt med Göteborg :)
Alexandra

#3 - Inne hos Ina

Blir skoteråkning och utefika i fjällen. Hoppas på sol bara, just nu ser inte det så lovande ut tyvärr.

Svar: Åh vad mysigt det där lät!!
Alexandra