Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Har ni firat våffeldagen?
God kväll på er! Nu tror jag visserligen att jag har sagt det här till er tidigare, men jag säger det ändå igen... För nåt år sen så klagade Alvin på mig att vi inte firade högtider. Jag blev jätteförvånad eftersom vi verkligen brukar göra det, men så insåg jag vad han menade:
- Vi firar liksom aldrig våffeldagen och Kanelbullens dag till exempel.
Haha... lilla gullis. Men point taken ändå. Klart att vi ska fira dessa stora högtidsdagar
Så jag planerade våfflor idag, TROTS att Mios blodsocker har varit alldeles för högt nu i två nätter (Det eviga dåliga samvetet man har som diabetesförälder... Ska jag ge mitt barn dålig mat eller inte? Ska han inte få vara som alla andra? Och om inte - hur känns det för honom då? Och om jag ger honom denna skitmat så skadar det ju honom... Ja ni fattar... Jag HATAR diabetes typ 1).
Så det blev våfflor.
Men Alvin var inte hemma. What? Här har man stått och gjort sig till för att fira den här speciella dagen och så är han hos en kompis och vill inte ens komma hem när det vankas våfflor. Då har han kul. 
Men den här lilla killen, min andra älskling, var överlycklig. Våfflor och sushi är det godaste han vet.
Har ni ätit våfflor idag? Firar man ens såna här dagar? Jag har aldrig gjort det innan, inte förrän jag fick en skarp tillsägelse av Alvin.
 
#1 - Kattis

Jodå! Vi har ätit våfflor idag. Klart våfflan ska firas 🙂

Svar: Haha.. ja det är klart! :)
Alexandra

#2 - Hanna Karlsson

Jag fixade våfflor mellan jobbet och att det var dags att ta bussen till mitt pilatespass. Jag som egentligen inte ska äta gluten åt tre. Min mage kommer tacka mig imorgon.....

Svar: Åh nej! Vet du... när Mio var liten så var han allergisk mot ALLT (även vete) så en av de grejer som jag gjorde till honom var våfflor. Utan vete. De smakade egentligen inte alls som våfflor men var VÄLDIGT goda på ett annat sätt. Normalt sett var hans mat inte så god men just de här ÄLSKADE alla! Jag ska leta fram receptet och göra ett blogginlägg nån dag snart :)
Alexandra