Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hänger ni med om jag kör Facebook live om den nya algoritmen?
God morgon! Buhu... Ännu en skitnatt. Mio var låg inatt igen så vi hade några timmar där när vi var uppe och härjade. Inatt tror jag att vi ska sänka hans basinsulin, det måste vara nåt "fel" med dosen. Ja ja, hur som helst... Jag kom på en sak... Jag pratar alltid, under mina utbildningar, om att man ska köra Facebook Live eftersom det ökar engagemanget avsevärt. Både för att det är stor chans att folk kommenterar en livesändning och för att Facebooks algoritm pushar livesändningar.
Så jag tänker att jag ju också borde testa att köra Facebook live. Vi körde ju Instagram live på Mama Said förut, kommer ni ihåg det? Ni var nog en del som kollade på det tror jag. Jag tänker att jag skulle kunna testa Facebook live där ni får fråga vad ni vill om den nya Facebook-algoritmen. Är det bra? Är ni på? Om vi inte är vänner på FB så går det bra att följa mig där, så att ni kan se. Vill ni det? Tänker att 19,00 ikväll är en bra tid. Vad tror ni? Vill veta om ni är många som är på innan jag roddar ihop det här tänker jag.
Kolla här hur statistiken ser ut. Det här är från en av våra kunder. Den rosa spalten är kommentarer... och det är alltså det som Facebook värdesätter mest numera och alltså det som vi borde mäta. Det ser ALLTID ut så här när man har livesändningar. De ligger liksom alltid i toppen.
 
Vad säger ni - live ikväll?
#1 - Lillian

Typiskt, det missade jag ser jag. Hoppas det blev bra!

Svar: Vad synd! :( Det får bli en annan gång då :)
Alexandra