Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Gothia Towers i påsk
God morgon! Vad ska ni göra i påsk förresten? Numera, när Mio är mer eller mindre dålig VARJE dag, så finns det inte så mycket för oss att göra. Ofta kan vi inte ens åka och hälsa på någon. Men så sa jag ju för ett tag sen att vi har hittat vår grej, och det är att åka iväg och bo på hotell någonstans i Sverige så att vi känner oss safe med sjukvård och sånt.
Jag vet att det finns sjukhus utomlands också men vi har testat det och jag gör helst inte om det. I alla fall inte när det bara är jag och barnen. Så det där med att åka iväg på en weekend och lyxa till det med hotell passar oss utmärkt. Jag älskar att både Mio och Alvin är såna livsnjutare som verkligen uppskattar myset på ett hotell och som älskar hotellfrukost och sånt. 
Så igår bestämde jag mig väldigt spontant för att boka Gothia Towers en helg i påsk. Jag valde det eftersom jag vet att barnen älskar det och eftersom jag inte kunde komma på någonting annat så där på rak arm, men eftersom det är fri avbokning fram till dagen innan så har vi tid på oss att kolla runt även på annat. Funderade också lite på Riviera Strand, där vi firade nyår men det lutar nog ändå mot Göteborg. Om det inte är så att ni kommer med ett annat, fantastiskt alternativ? 
 
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom

Så härligt med hotell. Jag tycker det är så fint att du ändå försöker leva på som vanligt och göra saker fast han är sjuk. Tror många skulle ha tänkt att det inte går.. Att det är krångligt osv...

Svar: Vad fint sagt! Tack :)
Alexandra

#2 - World by Tina

Suverän lösning ju! Jag älskar också att bo på hotell, både nära och långt bort, tror jag spenderar ungefär en tredjedel av året på hotell varje år=) Staycation is the shit. Har tips på ett suveränt ställe på västkusten, ett spa hotell med fokus på harmoni, och nära till roliga utflykter som Nordens Ark i Hunnebostrand och Havets Hus i Lysekil. http://worldbytina.se/2018/february/vann-spa.html

Svar: Ja visst är det härligt! Wow! Tredjedel av året låter ju fantastiskt. Kollade in hotellet, det ser supermysigt ut! :)
Alexandra

#3 - Linnéa

vad kul att ni har hittat ert sätt!:) Låter jättemysigt<3

Svar: Ja det ska verkligen bli så himla mysigt!! :)
Alexandra

#4 - Lillian

Vad mysigt det låter att åka till Göteborg och bo på Gothia! Nästan i mina hoods ju! :-)

Svar: Jaaa det ska bli så himla mysigt. Vart är det du bor? :)
Alexandra

#5 - Veronica

Åh, det holdt vi på å booke i påsken også!! Gothia towers,altså☺️ Men vi drar på fjellet i stedet og står på ski. Kos dere masse😘 vært litt dårlig på å kommentere siste tiden, men har akkurat flyttet, så går i ett😅 kommer sterkere tilbake!!

Svar: Ja jag undrade faktiskt! Men härligt att höra att allt är bra😘
Alexandra

#6 - Lillian

Uppvuxen i Göteborg men bor nu i Onsala som ligger ca 5 mil söder om Göteborg.

Svar: Aha, ok :)
Alexandra