Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God söndagkväll och planerna för nästa vecka
Det här inlägget är sponsrat av mitt eget företag Mama Said Media
God söndagkväll på er! Vilken solig och fin dag det har varit☀️ Jag har varit och tränat (ÄLSKAR att känna mig stark!), förhört Alvin på hans prov om medeltiden (Börjar tröttna på medeltiden nu...) och pratat länge i telefon med min kompis Tina. Vi gick en liten tur down memory lane kan man säga. Himla kul att göra det ibland. Särskilt med barndomsvänner. Det är inte klokt vad mycket man har gått igenom tillsammans - och under så otroligt många år❤️
Och nu sitter jag här och preppar - mentalt - inför nästa vecka. Vi börjar, som alltid, veckan med vårt måndagsmöte där vi går igenom veckans jobb och räknar hur många timmars arbete varje person har. Sen ska jag träffa Julia (Tuvessonskan) och podda med henne till vår podd På Insidan. Jag vet ju redan att hon är en väldigt intressant person som har mycket att bjuda på så det kommer bara bli kul. Sen kommer vår egen Julia till kontoret för att filma mig till det sista i vår Mama Said-video. Vi ska äntligen få ut en företagsvideo. Yay!
På onsdag ska jag köra webinar igen (Facebook grundkurs) och på torsdag likaså, fast då är det återigen om "Hur man lyckas på Facebook även efter den nya algoritmen". 
 
Så det är mycket webinarande på mig den här veckan alltså. Och på tal om webinar - jag har lite andra onlineidéer också, och har bland annat fått inspiration av Amy Porterfield som har podcasten "Online Marketing made easy". När jag säger online-idéer så menar jag idéer där vi automatiserat eller semi-automatiserat kan tjäna pengar. 
Nu när jag tittar i kalendern så inser jag att jag måste preppa både för webinaren och för de två heldagarna som jag ska hålla utbildning för ett gäng elever nästa vecka igen. Jag måste liksom förbereda lektionerna. Så med andra ord - jag vet vad jag ska göra i veckan. Ni då? Snart är det ju påsk!!! Hur härligt?🐣