Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon yoga-workshop-affärsutvecklings-och-AW-fredag
God morgon på er! Visst är det härligt att det är helg? Den här helgen blir dock halv (igen) eftersom jag och Mandy ska spela in en video åt en kund på söndag. Men det är ändå skönt att ha i alla fall en dag (imorgon) då jag kan sova ut och bara gå omkring och göra precis det som faller mig in. Inatt kommer jag dock sova ensam, utan barnen, eftersom vi ska på AW ikväll, så mitt enda mission imorgon blir att hämta hem barnen.
Vi börjar dagen med ett yoga-och-affärsutvecklingspass tillsammans med Nellie - och det ska bli väldigt spännande.
Det är ett nytt koncept som hon håller på att testa, och anledningen till att vi kom på att göra det här är för att jag pratade nån gång, i bloggen, om att jag vill lägga mer tid på affärsutveckling. Ja och så känner jag Nellie lite grann sen innan och vips så hade vi (eller hon då) styrt upp en sån här dag. Det ska bli riktigt spännande. Och kul att göra en sak med hela teamet igen.
Efter det ska vi sätta oss på nåt härligt ställe, utan datorer, och ha workshop. Ämne: Affärsutveckling och intäktsströmmar. Det fina är att när man inte har datorer med sig så blir det oftast mycket bättre flow i workshoppandet, förstår ni hur jag menar? Har ni testat det, att stänga ner datorn såna där gånger när ni behöver klura ut något? Det gör susen tycker jag.
Hur som helst, när vi är klara med det så ska vi till kontoret och göra oss i ordning inför kvällen. Då vankas det nämligen AW och ny-invigning för den restaurang som finns i det huset där vi jobbar. En riktig pangdag helt enkelt. Hur ser er fredag ut?
 
 
#1 - Hanna Karlsson

Hoppas att du får en alldeles fantastisk fredag. Så mycket kul och spännande du har på gång. :-)

Svar: Tack! Ja det var en heeelt fantastiskt spännande och givande dag! :)
Alexandra