Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon PT-fredag
God morgon på er, idag är det PT-fredag. Tjohoo! Det är verkligen en stor kontrast till mitt "vanliga" jobb att stå och korrigera folks teknik och hjälpa dem att nå sina träningsmål. Och det är så otroligt kul att få göra det här en gång i veckan. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att göra det varje dag, jag tror att jag skulle bli uttråkad av att stå stilla och titta på andra, men det är väldigt givande att göra det en dag i veckan som jag gör. Idag tänker jag att jag ska få in ett eget träningspass mellan kunderna. Jag har inte tränat på 10 dagar eftersom jag inte har fått göra det efter att jag 3D-tatuerade ögonbrynen. Men idag så! Det ska bli så härligt. Jag känner så himla mycket för både styrketräning (som är min bas i träningen) och yoga, så jag hoppas att jag hinner få in båda. 
Sen har ju den här fina människan fyllt år och ska ha årets fest ikväll. Så jag och Amanda ska på fest med drygt 100 25-åringar. Ja det är väl inte så konstigt för Amanda egentligen, men för mig blir det väldigt kul. Jag kommer att uppleva en kväll av hur det var förr, för "några" år sen, när jag var 25. Himla spännande. Jag misstänker att Anni kommer däcka i en vecka sen eftersom hon dels har haft extra mycket på jobbet den här veckan, och dels har haft ett heltidsjobb med festen. Brukar det inte vara så att man håller sig uppe under tiden men sen så blir man sjuk eller däckar på annat sätt?
Men nu är det dags att väcka mina små älsklingar. Vi har haft lite sovmorgon idag eftersom jag har PT-dag. Puss på er!
#1 - Amalia

Åh! Vad häftigt. Har du några favvo-övningar?

Svar: Absolut! Jag ska skriva om de i ett blogginlägg men generellt kan man säga att jag tränar mest "basövningar" som tränar många muskler samtidigt :)
Alexandra

#2 - Nina

Lyckas du hålla dig till PT-jobb endast på fredagarna eller spiller det över även på andra dagar?
Kör också dubbelt men tycker det är svårt ibland att hålla strukturen...

Svar: Från början gick det jättebra, men sen har det varit lite svårt när Mio har varit sjuk mycket eller när jag har varit tvungen att hoppa in i mitt vanliga jobb en fredag. Men oftast håller jag det väldigt strikt eller avbokar helt. Det funkar inte att ha strötimmar :)
Alexandra