Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon hektiska arbetsvecka
God morgon ny vecka och god morgon en troligtvis ganska arbetsam vecka. Den här veckan, kommer, av olika anledningar att bli lite annorlunda än vad vi hade tänkt oss. Jag kan inte berätta exakt varför, inte just nu i alla fall men jag lovar att göra det inom ett par dagar, men det kommer i alla fall vara mer att göra än vanligt. Av en rolig anledning.
Jag tror i och för sig inte att jag kommer att hamna i samma stadie som när jag har kört utbildningar, webinar, vanligt jobb och annat samtidigt. De veckorna har varit extremt hektiska och jag har nog snittat en sisådär 80 timmar. På riktigt alltså. Då har jag gått upp halv fem eller fem, och jobbat hela dagen - antingen i form av att jag har utbildat eller för att jag har varit på kontoret - och sen när jag har kommit hem så har jag suttit flera timmar igen efter att barnen har fått mat. Och så på helgen. Men så tror jag inte att det blir nu. Det blir nog bara... hektiskt. Men det är som sagt av en rolig anledning så det är bara att köra.
Och som vanligt så litar jag på att allt kommer att lösa sig. Det gör alltid det, och det finns INGEN anledning att stressa upp mig och tänka "Hur ska det här gå?" Nej, jag litar helt enkelt på att det, som alltid, går bra oavsett. Det GÖR nämligen alltid det.
Det blir säkert en rolig vecka. Hänger ni med? Ni vet väl att ni även kan följa oss på Mama Saids Instagram och Insta stories? Gör det, det blir kul. Och förresten... Skulle du råka vara sugen på att jobba halvtid i två veckor, och känner att du kan hoppa in i arbetsuppgifter BUMS, utan någon som helst upplärning - Kontakta oss ASAP! Jag menar det. Puss!
 
#1 - Hanna

Klart jag hänger med! .:-)

Svar: Bra! :)
Alexandra