Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Födelsedagsfirande, mysfrukost och lite kaos
God morgon alla härliga människor! Igår var det en dag som var full av möten, möten och möten. Typ bara det hela dagen faktiskt. Det är ofta kul och givande med möten men vi hinner liksom inte prata alls då på hela dagen, vi på Mama Said. Vilket vi i och för sig inte hade hunnit ändå, eftersom det just nu lite kaosartat. Men låt oss ta det från början. Gårdagen började fantastiskt bra. Först och främst så var Alvin pigg och glad på morgonen. Det händer typ en gång i månaden, så nu var den gången avklarad för mars månad. Fint ändå men synd att det dröjer länge till nästa gång.
Jag och Mandy (Sanna är sjuk) möttes på kontoret för att förbereda för Annis födelsedagsfrukost.
Vi hade faktiskt börjat preppa lite redan i söndags eftersom vi var där och spelade in videos då. En kvart söndag eftermiddag är inte lika mycket värd som en kvart tidig måndag morgon. 
Anni fyllde nämligen 25! 🎈Vår älskade Anni ❤️ 
Titta så fin hon var! Hennes kjol, som är så förbaskat snygg, är från HM om ni skulle undra. Jag tänker att ni säkert gör det 🙃
Jag kommer ihåg när hon mailade mig, när hon var 21 (Shit vad länge sen det var! I alla fall när jag tänker att hon nu fyllde 25!!) och sa att hon ville jobba med mig. Jag hade sökt efter en person på Facebook, och hon bara dök upp där och kavlade upp ärmarna och körde. Det är hennes grej - hon bara kavlar upp ärmarna och kör, och är så otroligt duktig. Det finns ingenting hon inte klarar. Ni vet ett sånt där underbarn. Sen är hon också en väldigt fin person ❤️
Vår alldeles egen lilla diva - i positiv bemärkelse. 
Efter vår frukost så körde vi vårt vanliga tvåtimmarslånga veckomöte, där vi gick igenom kund för kund. Eftersom Sanna är sjuk så blir det rätt hög belastning på resten av gänget den här veckan. Vi kommer få jobba stenhårt...
... men så kom vi på en bra lösning som förhoppningsvis gör att vi får in lite akut förstärkning. Bra va? Det dök upp en tjej från ingenstans och hon kan förmodligen hoppa in typ NU. Håll tummarna för det. Vi ska träffa henne idag. Jag har en bra magkänsla...
Efter vårt veckomöte körde jag och Mandy telefonmöte med en av våra största kunder. Nej det är inte jag som snusar. Säger inte vem det är, men det är inte jag. 
Efter vårt möte åt jag lunch med Mathias, som är en av grundarna till Get Accept - världens absolut bästa tjänst om ni skickar ut offerter. Jag använder det, vilket gör att hela offertgrejandet blir så himlans enkelt. Det är som att ha en assistent som påminner och ser till att få in signaturer på alla offerter. Älskar Get Accept. Jag tänker att jag ska berätta mer om det en annan gång. Hur som helst, Mathias och hans fru bodde på vår gård innan så jag känner dem från då, när deras gulliga lilla tvååring sprang omkring på gården. Mina barn pratar fortfarande om honom, fast det var ett bra tag sen de flyttade därifrån. De har hunnit med att flytta till Höllviken och även varit en vända (på några år) i USA. 
Direkt efter vårt möte så hade jag möte med en annan gammal bekant, min före detta kollega Roland. Vi pratade om en utbildning som jag ska köra om några veckor. Jag ska utbilda ett gäng elever på den skola som han jobbar på. En yrkeshögskola - och jag ska givetvis utbilda dem i sociala medier. Kul! 
Och sen avslutade jag mötesdagen med att åka ut till Hyllie och prata med ett supertrevligt gäng på ett företag som vi hoppas på att få jobba med. Sen var det bara att slänga sig i bilen och SNABBT rusa hem för att öppna datorn för första gången idag. Typ. Jag hade en drös mail att svara på och skulle även beta av lite på min to do. Men så är det på måndagar. Idag har jag en heeeel dag på kontoret, och barnen ska till Jonas så jag har ingen tid att passa på kvällen. Det gör att jag har ett lugn i kroppen hela dagen. Jag kan liksom jobba tills jag är klar - och det är bra, för jag har en hel del att göra, som jag ska berätta om i ett eget inlägg. Det var nämligen, delvis, det där som vi kom fram till under vår workshop i fredags, ni vet.