Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ensamma kvällar
Hej på er denna tisdagkväll! Jag sitter kvar på kontoret men tänker att jag ska åka hem nu och fortsätta hemma. Eller nä förresten, jag lägger nog ner jobbet för idag och fortsätter imorgon. Ibland är det bra att sluta fast man känner att man har energi kvar. Och det har jag egentligen... Jag skulle bara vilja skicka iväg ett par mail till. Vi får se...
Hur som helst... Ikväll, och imorgon kväll, är jag ensam hemma. Det känns alltid lika tomt och konstigt att komma hem till ett tyst och mörkt hem. Inga barn som låter och kommer fram och ger mig STORA kramar, ja för det gör de faktiskt alltid, de är himla fina de där två, och ingen hund som hoppar och gnyr och vill ha uppmärksamhet. Utan helt tyst. Men nystädat! 
Ena delen av mig längtar så himla mycket efter att komma hem till det där lugnet, medan andra delen längtar lika mycket efter barnen. Men jag säger det igen, det ÄR väldigt skönt - och nyttigt - att ha den här friheten ibland. Och jag skulle inte vilja ändra på det. Och nu när båda är sjuka så är det så himla bra att de kan vara hos Jonas, som vabbar. Så kan jag jobba effektivt som attan.
Men till en helt annan sak nu då... Ibland skriver ni frågor bland kommentarerna - och jag brukar svara att jag ska skriva om det i ett blogginlägg om det är något som kräver längre svar. Problemet nu är att jag inte kan hitta mina anteckningar där jag har skrivit upp de här ämnena.... så om det är nåt speciellt så får ni mer än gärna påminna mig. Det som jag kommer ihåg i huvudet är att ni vill veta hur jag hinner med allt och... hmm, nä där tog det visst stopp. Hjälp mig! Och om du inte har skrivit innan så gör det nu. Vad undrar du? Vad saknar du? Vad missar jag att uppdatera? Puss!