Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En harmonisk arbetsdag och sjuka barn
Vet ni vad som är så himlans skönt? Mötesfria dagar! Jag måste börja ha ett luftigare schema om dagarna och försöker verkligen att inte boka in för många saker samma dag. Jag får så mycket gjort när jag kan jobba flera timmar i sträck, att jag känner mig alldeles lycklig och harmonisk när jag går hem. Känslan av att vara färdigjobbat när jag går hem är fantastisk!
Idag började vi dock dagen med möte - fast ett internt möte - som alltid på måndagar.
Vi satt i en alldeles ny konstellation eftersom Sanna är borta och vi nu har anställt Fanny (som sitter hos en av våra kunder fyra dagar i veckan) och Felicia som fick en tvåveckorsanställning från i tisdags. En helt ny konstellation med andra ord. Och så var Josefin sjuk, så ingenting var riktigt som det skulle.
Men nu måste jag säga att vi ändå, trots att Sanna (som är en riktig klippa som vi känner är svår att ersätta) har ett jäkla bra gäng. Vilket flyt att vi fick ihop det så bra ändå. Jag älskar att jobba med framåtdrivande tjejer som det är go i! 
Mandy är nästan aldrig med på bild eftersom hon är min UNDERBARA fotograf under dagarna, men hon tillhör definitivt gänget av grymma personer. 
Den här lille killen, Alvin, fick också hänga med idag eftersom han hade huvudvärk. Han brukar ju ha en femdagarshuvudvärk ibland, men låt oss hoppas att det här bara var en endags...
Man kan ju fråga sig hur det står till med synen dock... Haha... Nej men anledningen till att han ligger så är för att få stöd för armbågarna, men jag tycker att det ser väldigt roligt ut när han har telefonen i ansiktet.
Jag säger alltid att NU börjar jag komma ifatt med min to do-lista, och det känns hela tiden som det, men så fylls den ju på igen. Men nu känner jag nog ändå att jag är ganska bra på det och därmed kommer kunna ta tag i nästa större projekt. Det ska bli kul.
Jag tänker att jag den här veckan ska påbörja en diger excelfil där vi på ett enkelt sätt kan se vad som händer om vi säljer x antal timmar, x antal webinar, x antal webbutbildningar och så vidare... så att allt blir mer lättöverskådligt för oss alla. Och så ska jag börja snickra ihop en webbutbildning. Den första blir ganska enkel tror jag, eftersom den kommer innehålla ungefär detsamma som boken.
Hur har er måndag varit? Jobbar ni också med to do-listor?
 
#1 - Helene

Hur går det för Mio nu? Får ni några svar?

Svar: Suck... vi har inte fått tid till magnetröntgen och blodprovtagning än... jag ringde och frågade senast idag. Så nej, inga svar än... :(
Alexandra

#2 - Linda

Utan att-göra-listor stannar min värld... Jag organiserar dels i min BuJo men också i Trello, som jag tycker är superbra för översikt och även att dela med andra. Plus att appen/programmet går att ha både på datorn, i paddan och på telefonen. Kostar gratis 😀

Svar: Mitt problem när det kommer till Trello och BuJos är att jag tycker att själva dokumenterandet tar för lång tid. Jag vill helst att admin kring mina listor ska ta noll tid :) Så jag använder anteckningsappen i telefonen. Ett klick - väldigt smidigt :)
Alexandra

#3 - Linda

Utan att-göra-listor stannar min värld... Jag organiserar dels i min BuJo men också i Trello, som jag tycker är superbra för översikt och även att dela med andra. Plus att appen/programmet går att ha både på datorn, i paddan och på telefonen. Kostar gratis 😀