Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En ensam kväll igen (Tjoho!) - och... vad tycker ni om Isabellas Löwengrips strategi?
Hej hopp, det är sååå himlans skönt att ha lite mer tid. De här kvällarna när jag kommer hem från kontoret och inte har NÅGONTING på agendan är så otroligt sköna. Idag har Alvin varit med mig på kontoret igen, men jag tror att det var sista dagen. Han verkade bättre än de andra dagarna, så jag tror att han går till skolan imorgon.
Jag sa ju att jag skulle grotta ner mig i Facebookannonsering idag men det gick inte så bra. Vi fick istället slänga in en tretimmarsworkshop. Men det var för en väldigt god sak, eller rättare sagt av en väldigt god anledning, så det gör ingenting. Så blir det ibland. 
Har ni förresten hört poddavsnittet med Isabella Löwengrip, där Alex Schulman intervjuar henne? Jag har "bara" hört ALLT EFTERSNACK, och det är egentligen inte så lite.
Folk har liksom startat hatstormar mot henne på grund av att hon är så oerhört strategisk. Har ni lyssnat på det? Håller ni med? Är ni också uppretade? Jag har som sagt inte hört det än men hela poängen är tydligen att hon liksom är strategisk även med sitt "personliga" bloggande för att anpassa till när hon kommer ut med nya produkter. Typ att hon bloggar om "härliga mammaämnen" inför produktsläpp och mer provokativt emellan. Förstår ni hur jag menar? Jaja, jag ska lyssna på det nu när jag kör hem från kontoret så ska jag tala om vad jag tycker sen, men generellt så blir jag sällan arg eller uppretad på sånt. Jag tänker mer att hon bara är sjukt business-fokuserad. Hur tänker ni?
 
 
 
#1 - Jennifer

Det kändes inte som att det var en nyhet, det kännes bara bara bekräftande hur otroligt smart hon faktiskt är :)

Svar: Ja precis :)
Alexandra

#2 - Hanna Karlsson

Jag blir inte provocerad och tycker det är orättvist att hon får ta så mycket skit. Är det så hon vill leva sitt liv så är det upp till henne. Jag kan däremot känna om det inte är jobbigt i längden att hela tiden ha en strategi för precis allt. Å andra sidan är det väl det som gjort att hon lyckats.

Svar: Ja jag håller med dig! :)
Alexandra

#3 - M

Jag är både imponerad och tycker att hon är lite läskig samtidigt... Följde henne tidigare men slutade när jag kände att det inte fanns något äkta alls kvar, bara marknadsföring. Helt ok att hon väljer att göra så men inte intressant för mig längre.

Svar: Jag följer inte heller henne eftersom jag gillar mer personliga bloggar... :)
Alexandra