Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Det bästa som finns
Vet ni vad jag älskar? När man gör saker som man inte "borde" göra eller saker som är väldigt oväntade. Som vi gjorde igår till exempel. När jag var på väg hem från kontoret så ringde jag barnen och frågade om vi inte skulle köra pizzamys och tårta (från dagen innan) i soffan framför tv'n. Det är nåt visst när man gör sånt en helt vanlig dag. Barnen blir alldeles överlyckliga, jag slipper laga mat och det är helt enkelt bara så himla mysigt. En extra myskväll så där mitt i veckan.
Det var tack vare att fotbollen var inställd som vi kunde få till en sån grej. Älskar extratid. Och älskar oväntade och oplanerade saker i vardagen. För er som inte har barn så låter det kanske som en jätteenkel grej att göra, men med alla aktiviteter och många gånger kvällsjobb för min del så är sånt här svårt att få till. För man VILL inte att barnen ska komma i säng för sent, eftersom det då är en plåga för dem att gå upp på morgonen, och eftersom vissa blir på ett rasande humör av det. Nämner inga namn men den yngsta i vår familj behöver sina timmar för att vara glad dagen efter ;)
 
 
#1 - Angelica Wåhlin

Åh, så fantastiskt! Jag kommer ihåg när jag var yngre & bodde hemma, när mamma eller pappa ringde en & sa att "idag blir det pizzamys" eller vad det nu kunde vara - nåt utöver det vanliga - hur glad man blev & hur otroligt mysigt det var!

Svar: Ja visst är det de där "busiga" grejerna man som barn uppskattar mest! :)
Alexandra

#2 - Finurliga fröken

Men så mysigt! Så gör vi också ibland. Ofta på torsdagar efter sonens tennis. Då kan vi köpa med oss mat och mysa.

Svar: Ja visst är det helt underbart mysigt!! :)
Alexandra

#3 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Låter underbart :). Perfekt med sådana kvällar då och då :)

Svar: Ja verkligen!! :)
Alexandra