Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Bilder från kalaset
God morgon på er! Igår kom min bror med familj hit och firade Mio som ju har fyllt år. Så hemmet var alldeles perfekt städat en stund...
...men idag när jag vaknade så såg det ut som att vi har haft världens fylleslag. Fast med tårta istället för vin.
Mio mådde sådär på morgonen men helt okej hela eftermiddagen och kvällen. Det var ju himla kul faktiskt. Så skönt för mitt lilla hjärta. Tänk att han är 14 år! 
Han måste vara en av jordens finaste människor. 
Jag hade beställt prinsesstårta och förtydligade att det absolut inte får vara choklad i den. Ni ser ju hur det gick. All dekoration gjordes med choklad. Fail. 
Men med lite pillande gick det bra ändå.
Jag hade en prickig klänning på mig dagen till ära och det kändes ganska mycket INTE som jag. Jag brukar inte ha så "söta" kläder, men trivdes ändå bra. I alla fall här hemma. Har inte bestämt mig för vad jag tycker riktigt.
Tog ingen helkroppsbild tyvärr... Men på tal om kläder så har jag funderat på en utmaning till mig själv i vår. Ska berätta mer om det sen. Jag är lite trött på min garderob och "stil" som jag tycker är obefintlig. Det känns som att jag inte har haft tid och lust senaste åren på att engagera mig i min garderob... Kan ni också känna att ni liksom inte orkar ta tag i det fast ni så klart vill känna er snyggt klädda? Konstigt det där...
Eftersom gästerna kom ganska sent så körde vi mellomys på kvällen. Jag tyckte att Felix låt var bäst men hejade ändå på Benjamin eftersom jag gillar honom så mycket, och så kände Mio och Alvin också så alla blev nöjda. Av oss i alla fall.
Hur brukar ni göra efter ett kalas eller efter en myskväll så där? Plockar ni undan på kvällen eller morgonen efter? Jag bestämde mig, som alltid, för att lämna alla tårttallrikar och skräp framme och gick raka vägen in till sängen när mello var slut. Det är så mycket enklare att ta allt nu på morgonen. Förr kunde jag inte alls tänka mig att göra så, utan det var så himla viktigt för mig att det skulle vara fint när jag gick och la mig. Idag är jag mycket duktigare på att njuta av nuet och kunna släppa såna saker. Skönt!! Hur funkar ni?
Nä hörni, nu är det dags för fotbollsmatch för Alvin igen. Andra gången den här helgen. Vi hörs lite senare. Puss!
#1 - Malin

Du har visst en klädstil! Jag blir ofta inspirerad av dina kläder. Du ser alltid då fräsch ut. Så det så! :-)

Svar: Men oj vad kul att höra! TACK! :)
Alexandra