Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Åh vad jag älskar fredagar
Fredag!😍 Jag älskar fredagar så mycket just nu! Längtar liksom hela veckan. Underbart! Visst är det den bästa dagen i veckan? Håller ni med mig?
Just nu har jag en period då ALL tid går till jobb, barn och träning, vilket känns så himla skönt. Men jag vet att jag borde göra annat också. Haha, jag kom att tänka på det när jag pratade med Mio om att jag, liksom han, längtar väldigt mycket tills när vi ska iväg till Göteborg och Gothia Towers i påsk.
Det kanske inte är rimligt att det är min roligaste aktivitet att se fram emot.
Men så är det just nu. Det är så himla mysigt när vi är iväg vi tre. Sist vi var på Gothia Towers så gick vi till Pinchos och åt, men barnen är inte så förtjusta i det eftersom det blir rätt asocialt att sitta och kolla i sina mobiler hela tiden (när man beställer). Så det blir nog nåt annat den här gången tänker jag. Ni som bor i Göteborg, ni kanske har tips?
Sen skyller jag också mina smala intressen på att det VAR en väldigt jobbig höst, och så blev jag lite skrämd efter händelsen i Åre när jag fick åka hem ett dygn tidigare. Den natten, innan jag flög hem, var en av de värsta i mitt liv. Trodde aldrig att jag skulle kunna sova. Men som tur är så är just sova en av mina superkrafter. Hur som helst. Jag är ju i vilket fall som helst så lycklig över att det är fredag och över att vi inte har NÅGRA måsten. Tanken är att vi ska tända ljus i hela lägenheten och krypa upp i soffan och se Talang ikväll, och imorgon - om Mio orkar - så ska vi gå på bio och sen på O'Learys som ligger precis bredvid. Mysigt. 
Men nu ska jag först kicka igång min PT-dag. Jag har ganska många kunder, men tänker att jag själv ska få in ett träningspass också, och så ska jag träffa min kompis Maria på lunch. Underbar fredag! ❤️
Hur är det med er? Vad ska ni hitta på idag? Har ni barn? Barnledigt? Fest? Mys? Talang? Bio? Ja vad ska ni göra helt enkelt. Jag tror att jag har väldigt många läsare som INTE har barn eftersom ni är många som är mellan 25-34. Fast vad vet väl jag... 25-34 är rätt stort spann... Haha... och där flummade jag ut. Happy friday helt enkelt! Puss!
#1 - Anna

Jag ska jobba och sen mysa med familjen. Har 3 barn och har precis börjat jobba igen efter en utmattningsdepression. Har du bra koll på hur man kan träna efter att man varit utbränd? Kanske ett inlägg om detta? Ha en fin fredag.

Svar: Vad skönt att komma igång igen, eller? Ja jag ska absolut skriva ett inlägg om det! Kram :)
Alexandra

#2 - Hallin

Så mysigt med Göteborg! Ni kanske skulle gilla Joe Farellis på Avenyn. Amerikanskt/italienskt crossover som passar alla åldrar!

Svar: Åh, tack för tipset! Ska kolla in det :)
Alexandra