Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Affärsutveckling som mynnar ut i en to do-lista
God morgon på er! Igår poddade jag och Linda, och eftersom vi var försenade med podden den här veckan så la vi ut den direkt. Vad vi pratade om? Jo men om affärsutveckling förstås, nu när det ligger så nära till hands.
Vi pratade om att när man har fått fram allt det flummiga såsom vad man vill göra, vad man har för drömmar och mål så MÅSTE man till slut få ner det till en konkret to do-lista. Annars händer ingenting, eller hur? Har ni varit med om det? Att ni drömmer och planerar men så blir ingenting av på grund av att man helt enkelt inte konkretiserar och tar tag i det.
I både mitt och Lindas fall så handlar det bara om en sak: Kavla upp ärmarna och se till att rulla in pengarna. För hur mycket man än vill jobba med sånt som är roligt (Det gör vi ju redan) så handlar det i slutändan om att dra in pengar för att känna sig trygg och harmonisk. Och för min del så gäller det för hela Mama Said. Så det är det det handlar om - att helt enkelt börja göra. Ja men ni får ta och lyssna på podden helt enkelt. Hoppas den kan inspirera er till att ta tag i nåt. Puss!
 
#1 - Emma

Tack för jättebra avsnitt! Gillar att ni nu har tydliga ämnen för varje avsnitt 👍🏼.

Svar: Vad kul! Tack :)
Alexandra