Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Freeedag
Wohoo! Fredag fast det egentligen känns som tisdag! Härligt va? Det känns som att jag alltid tjatar om hur dagarna bara svishar iväg och hur mycket det är hela tiden, men det är ju faktiskt så livet ser ut just nu. Puh! 
Idag har jag hunnit med poddinspelning med Amanda där hon intervjuade MIG. What? Det kändes så himla ovanligt att JAG blev intervjuad. Men kul ändå. Ämnet? Givetvis handlade det om sociala medier och hur man når ut på bästa sätt där.
Podden kommer ut på tisdag så då får ni gärna lyssna. Både jag och Mandy tyckte att det blev svinbra!
Sen var jag på möte hos en kund, och sen har dagen liksom bara försvunnit. Jag har mestadels jobbat med Facebookannonsering idag vilket är himla kul. Eller det som är kul är ju att se att det blixtrar till på sidan. Älskar det. Ja det är alltså inte vår sida, utan för en kunds räkning. Nu sitter jag och Anni här och tar ett glas bubbel innan jag ska på AW med Johanna och Magnus. Det blir en kortis-AW för mig idag eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Borde jag kanske gå hem och lägga mig och sova istället? Ja förmodligen. Men strunt i det nu... Nu blir det en AW-sväng istället. Vad hittar ni på ikväll?